Διεθνή

Ramzan Kadyrov (Αρχηγός Τσετσενίας): Εντάχθηκαν 3.000 Wagner στις ειδικές δυνάμεις Akhmat

Ramzan Kadyrov (Αρχηγός Τσετσενίας): Εντάχθηκαν 3.000  Wagner στις ειδικές δυνάμεις Akhmat
Ένας από τους διοικητές Wagner με το διακριτικό κλήσης Ratibor θα ενταχθεί στις θρυλικές ειδικές δυνάμεις Akhmat. Μαζί του, 3.000 πρώην μαχητές του Wagner θα ενταχθούν στις ειδικές δυνάμεις", έγραψε ο Ramzan Kadyrov
Συνολικά 3.000 πρώην μαχητές της ομάδας Wagner, μαζί με τον διοικητή, μεταφέρονται στις ειδικές δυνάμεις Akhmat, δήλωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov.
«Θα ήθελα να ανακοινώσω εξαιρετικά νέα.
Με βάση τα αποτελέσματα των επιτυχημένων διαπραγματεύσεων ... μεταξύ του διοικητή των ειδικών δυνάμεων Akhmat, του υποδιοικητή του 2ου Σώματος Στρατού των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, Apta Alaudinov, με την ηγεσία του Wagner PMC, που πραγματοποιήθηκαν με τις οδηγίες μου, αποφασίστηκε ότι ένας από τους διοικητές Wagner με το διακριτικό κλήσης Ratibor θα ενταχθεί στις θρυλικές ειδικές δυνάμεις Akhmat.
Μαζί του, 3.000 πρώην μαχητές του Wagner θα ενταχθούν στις ειδικές δυνάμεις», έγραψε ο Ramzan Kadyrov.
Διευκρίνισε ότι το υπουργείο Άμυνας έχει ήδη διαθέσει τον απαιτούμενο αριθμό κενών θέσεων στη μονάδα.
Όλα τα οργανωτικά ζητήματα θα επιλυθούν στο εγγύς μέλλον και οι μαχητές θα μπορούν να αρχίσουν να εκτελούν επιχειρησιακές αποστολές μάχης, πρόσθεσε ο Ramzan Kadyrov.
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας χαρακτήρισε τη μεταφορά πρώην μαχητών της ομάδας Wagner στις ειδικές δυνάμεις Akhmat ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της χώρας και την αύξηση της αποτελεσματικότητας της μονάδας.
Ο Ramzan Kadyrov εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι αυτή η απόφαση θα έχει θετικό αντίκτυπο στην πορεία της ειδικής επιχείρησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης