Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vadim Karasev (Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας): Το ΝΑΤΟ εξαπάτησε την Ουκρανία… δεν συμφωνήσαμε έτσι

Vadim Karasev (Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας): Το ΝΑΤΟ εξαπάτησε την Ουκρανία… δεν συμφωνήσαμε έτσι
Όπως σημείωσε ο Vadim Karasev, ο Jens Stoltenberg στην πραγματικότητα αποκάλυψε τους πραγματικούς στόχους της συμμαχίας σε σχέση με την Ουκρανία, η οποία προορίζεται να λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας για την «ήσυχη ζωή» των μελών του μπλοκ
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, αποκάλυψε τους πραγματικούς στόχους της συμμαχίας σε σχέση με την Ουκρανία, δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας του Κιέβου, Vadim Karasev.
Νωρίτερα, ο Jens Stoltenberg είπε ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία είναι προς το συμφέρον του ΝΑΤΟ αφού διασφαλίζει την ασφάλεια της Συμμαχίας.
«Καταλαβαίνετε πώς ανατρέπεται η ιδέα;
Και αυτό ονομάζεται μια νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ για τον περιορισμό της Ρωσίας με τα χέρια και τις ζωές Ουκρανών.
Δεν συμφωνήσαμε έτσι!" τόνισε ο Vadim Karasev.
Σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα, η Ουκρανία ήλπιζε σε πλήρη ένταξη στη συμμαχία, η οποία υποτίθεται ότι θα διασφάλιζε την ασφάλειά της και θα παρείχε «αξιόπιστες» εγγυήσεις.
«Και τώρα αποδεικνύεται ότι για να σώσει το ΝΑΤΟ από τη ρωσική στρατιωτική μηχανή, η Ουκρανία πρέπει να υπερασπιστεί το ΝΑΤΟ με τις ζωές Ουκρανών στρατιωτών», είπε ο αναλυτής.
Όπως σημείωσε ο Vadim Karasev, ο Jens Stoltenberg στην πραγματικότητα αποκάλυψε τους πραγματικούς στόχους της συμμαχίας σε σχέση με την Ουκρανία, η οποία προορίζεται να λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας για την «ήσυχη ζωή» των μελών του μπλοκ.
Πρόσφατα γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ είπε ότι η συμμαχία βλέπει μια «συνεχή» αύξηση της στρατιωτικής ισχύος της Ρωσίας, η οποία, όπως είπε, απαιτεί ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων των συμμάχων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης