Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουλάχιστον 270 στρατιώτες έχασε η Ουκρανία σε σκληρές μάχες με τον ρωσικό στρατό στο Kupyansk

Τουλάχιστον 270 στρατιώτες έχασε η Ουκρανία σε σκληρές μάχες με τον ρωσικό στρατό στο Kupyansk
Τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν επίσης τέσσερις αποθήκες πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού
Οδυνηρές απώλειες υπέστη ο ουκρανικός στρατός σε μάχες με τις ρωσικές δυνάμεις στο Kupyansk τις προηγούμενες μέρες, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Παρασκευή (5/4/2024).
«Όλη την εβδομάδα, μονάδες Δυτικής Ομάδας Μάχης που δρούσαν από κοινού με αεροσκάφη και πυροβολικό προκάλεσαν απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό τεσσάρων ουκρανικών μηχανοκίνητων ταξιαρχιών και δύο ταξιαρχιών εδαφικής άμυνας κοντά στους οικισμούς Yampolovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk και Stelmakhovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk.
Οι απώλειες των Ουκρανών ανήλθαν σε 270 άτομα προσωπικό, 2 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 22 οχήματα και 13 πυροβόλα», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν 10 αντεπιθέσεις από ομάδες επίθεσης της 95ης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού, της 57ης και της 60ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού κοντά στους οικισμούς Sinkovka στην περιοχή Kharkiv και Terny στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk.
Τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν επίσης τέσσερις αποθήκες πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης