Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Θα παρατούσα την Άρσεναλ για να πολεμήσω στην Ουκρανία» δήλωσε ο Alex Zinchenko

«Θα παρατούσα την Άρσεναλ για να πολεμήσω στην Ουκρανία» δήλωσε ο Alex Zinchenko
Σημειώνεται πως ο 27χρονος αμυντικός των «κανονιέρηδων» έχει ήδη δωρίσει ένα εκατομμύριο λίρες για να βοηθήσει όσους επιστρέφουν στην πατρίδα τους

Μπορεί να βρίσκεται στην Άρσεναλ και να διεκδικεί φέτος το τρόπαιο της Premier League, όμως ο Alex Zinchenko δήλωσε πως ε3ίναι έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του την Ουκρανία για να πολεμήσει υπερασπιζόμενος τη χώρα του ανά πάσα στιγμή. Σημειώνεται πως ο 27χρονος αμυντικός των «κανονιέρηδων» έχει ήδη δωρίσει ένα εκατομμύριο λίρες για να βοηθήσει όσους επιστρέφουν στην πατρίδα τους.
Ο Alex Zinchenko παραχώρησε συνέντευξη στο BBC και όταν ρωτήθηκε αναφορικά με την κατάσταση στην πατρίδα του και το αν θα πήγαινε να βοηθήσει, είπε: «Νομίζω ότι είναι μια ξεκάθαρη απάντηση. Θα πήγαινα».
Είπε ότι αρκετοί από τους πρώην φίλους του στο σχολείο είχαν ήδη ενταχθεί στον ουκρανικό στρατό. «Είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι πρόσφατα ήμασταν στο ίδιο σχολείο, παίζαμε στην παιδική χαρά ή στο γήπεδο ποδοσφαίρου και τώρα πρέπει να υπερασπιστούν τη χώρα μας», είπε. «Ειλικρινά, είναι τόσο δύσκολο να το αποδεχτούμε, αλλά είναι αυτό που είναι. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης