Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεγάλο κίνδυνο βλέπει ο Musk: Πραγματική η απειλή του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου, λόγω βλακείας Biden

Μεγάλο κίνδυνο βλέπει ο Musk: Πραγματική η απειλή του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου, λόγω βλακείας Biden
Ο Musk συμφώνησε με την εκτίμηση του πολιτικού αναλυτή Ben Shapiro ότι ένας τέτοιος καταστροφικός πόλεμος θα μπορούσε να γίνει λόγω βλακείας του Biden
Σχετικά Άρθρα
Ο γνωστός Αμερικανός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Χ, Elon Musk πιστεύει ότι η απειλή του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου είναι πραγματική λόγω βλακείας του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden.
Ο Musk συμφώνησε με την εκτίμηση του πολιτικού αναλυτή Ben Shapiro ότι ένας τέτοιος καταστροφικός πόλεμος θα μπορούσε να γίνει λόγω βλακείας του Biden.
«Αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο», ανέφερε το σχόλιο του Musk στην ανάρτηση του Shapiro στο X ότι ο Biden θα προκαλούσε τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω της «απόλυτης βλακείας» του.
Σύμφωνα με τον Shapiro, ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ είναι «πρόθυμος να προχωρήσει σε άμεσο πόλεμο με μια πυρηνική δύναμη εισάγοντας την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ» και η ένταξη του Κιέβου στη συμμαχία θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία.
Νωρίτερα την Παρασκευή (4/4), ο Musk είπε ότι η ιδέα της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ μοιάζει με πυρηνική αποκάλυψη.
Στις 3 Απριλίου, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg επανέλαβε ότι η Ουκρανία πρέπει να γίνει μέλος της συμμαχίας, αλλά πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει πότε θα συμβεί αυτό.
Τον Σεπτέμβριο του 2022, η Ουκρανία υπέβαλε αίτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ και στη σύνοδο κορυφής της συμμαχίας στο Βίλνιους τον Ιούλιο του 2023 διαβεβαιώθηκε ότι θα γινόταν δεκτό όταν πληρούνταν οι απαραίτητες προϋποθέσεις γι' αυτό.
Δεν έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα για την αποδοχή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης