Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Προφυλακίστηκε και 11ος ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus Hall

Ρωσία: Προφυλακίστηκε και 11ος ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus Hall
Πρόκειται για τον Sharipzoda Muhammad Zoir με καταγωγή από το Τατζικιστάν
Το δικαστήριο Basmanny της Μόσχας προφυλάκισε τον 11ο κατηγορούμενο στην υπόθεση της επίθεσης στον συναυλιακό χώρο Crocus Hall της ρωσικής πρωτεύουσαςόπως ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του δικαστηρίου στο ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.
Πρόκειται για τον Sharipzoda Muhammad Zoir με καταγωγή από το Τατζικιστάν, ο οποίος θα διωχθεί για τρομοκρατική ενέργεια κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
«Το Περιφερειακό Δικαστήριο Basmanny της Μόσχας προφυλάκισε τον Sharipzoda Muhammad Zoir, με καταγωγή από τη Δημοκρατία του Τατζικιστάν, που κατηγορείται για διάπραξη εγκλήματος σύμφωνα με την παράγραφο «β» του Μέρους 3 του Άρθρου 205 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας (τρομοκρατική ενέργεια που διαπράχθηκε από εγκληματική οργάνωση και κατέληξε στο θάνατο ενός ατόμου) Το δικαστήριο προέκρινε ως προληπτικό μέτρο με την κράτησή του για περίοδο 1 μήνα και 18 ημερών, δηλαδή μέχρι τις 22 Μαΐου», τόνισε σχετικά το γραφείο Τύπου του Δικαστηρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει δηλώσει ότι έχουν αποδειχθεί σχέσεις των δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης με Ουκρανούς εθνικιστές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης