Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης: Δεν έχουμε λάβει κανένα αίτημα από την ρωσική Εισαγγελία για την επίθεση στο Crocus

Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης: Δεν έχουμε λάβει κανένα αίτημα από την ρωσική Εισαγγελία για την επίθεση στο Crocus
«Για να είμαι πολύ ειλικρινής μαζί σας, μέχρι τώρα δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφορία για οτιδήποτε», τόνισε ο κ. Χαρτσιώτης
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει λάβει κανένα αίτημα από τη ρωσική Γενική Εισαγγελία σε σχέση με την παροχή πληροφοριών που σχετίζονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία, δήλωσε την Πέμπτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξη της Κύπρου, Μάριος Χαρτσιώτης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου όπου παρουσιάστηκε η πρόοδος υλοποίησης του κυβερνητικού έργου στο Υπουργείο, ενώ έγινε και απολογισμός για τον πρώτο χρόνο και παρουσιάστηκε και ο προγραμματισμός του Υπουργείου για το δεύτερο χρόνο διακυβέρνησης.
Σε σχόλιο δημοσιογράφου ότι η ρωσική Γενική Εισαγγελία έχει αποστείλει αιτήματα σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου, ζητώντας την παροχή πληροφοριών σχετικά με τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Ρωσίας και εάν το Υπουργείο έχει λάβει τέτοιο αίτημα και εάν θα υπάρξει αντίδραση και συνεργασία για το εν λόγω θέμα ο κ. Χαρτσιώτης απάντησε ότι «θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι πληροφορηθήκαμε χθες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλων άρθρων ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί».
«Για να είμαι πολύ ειλικρινής μαζί σας, μέχρι τώρα δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφορία για οτιδήποτε», είπε.
Πρόσθεσε ότι εάν ληφθεί κάτι θα δοθεί η σχετική απάντηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης