Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένα από τα μεγαλύτερα αγροτικά συγκροτήματα της Ρωσίας δέχθηκε επίθεση από ουκρανικά drones

Ένα από τα μεγαλύτερα αγροτικά συγκροτήματα της Ρωσίας δέχθηκε επίθεση από ουκρανικά drones
Το γεωργικό συγκρότημα Agro-Belogorye είναι γνωστό για την κλίμακα δραστηριότητάς του όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και στο εξωτερικό
Ουκρανική επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε ένα από τα κορυφαία αγροτοβιομηχανικά συγκροτήματα της Ρωσίας, το Agro-Belogorye, έλαβε χώρα στην περιοχή Belgorod και αποτελεί ένα σημαντικό περιστατικό στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης σύγκρουσης. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τέσσερις εκρηκτικοί μηχανισμοί «έπεσαν» στο έδαφος μιας επιχείρησης που ειδικεύεται στην παραγωγή χοιρινού κρέατος και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες του είδους της στη Ρωσία.
Σύμφωνα με πηγή του Mash, από την επίθεση τραυματίστηκε ένας 41χρονος υπάλληλος του αγροτικού συγκροτήματος, ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο όπου έπεσε ένας από τους εκρηκτικούς μηχανισμούς. Ο τραυματίας εργαζόμενος μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Προκαταρκτικά αναφέρεται ότι το drone εκτοξεύτηκε από το έδαφος της περιοχής Kharkov της Ουκρανίας.
Το γεωργικό συγκρότημα Agro-Belogorye είναι γνωστό για την κλίμακα δραστηριότητάς του όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά και στο εξωτερικό, καθώς είναι μία από τις δέκα μεγαλύτερες αγροτοβιομηχανικές επιχειρήσεις της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης