Τελευταία Νέα
Διεθνή

Artemovsk: Καταρρίφθηκε ελικόπτερο Mi-35 κατά τη διάρκεια απόπειρας επίθεσης στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας

Artemovsk: Καταρρίφθηκε ελικόπτερο Mi-35 κατά τη διάρκεια απόπειρας επίθεσης στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας
Αναφέρεται επίσης ότι τα ουκρανικά στρατεύματα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν κρυφές επιθέσεις πυροβολικού

Στην κατεύθυνση Artemovsk, τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας αντιμετώπισαν επιτυχώς επίθεση από ουκρανικά στρατιωτικά ελικόπτερα, ένα από τα οποία μεταφέρθηκε πρόσφατα από την Τσεχική Δημοκρατία στην Ουκρανία.
Ως αποτέλεσμα ενεργειών αεράμυνας, ένα από τα ελικόπτερα Mi-35 καταστράφηκε, ενώ ο πιλότος του κατάφερε να εγκαταλείψει τη ζώνη μάχης.
Πληροφορίες για το συμβάν διαδόθηκαν από διάφορες πηγές, επιβεβαιώνοντας τις ενεργές εχθροπραξίες στην περιοχή.
Αναφέρεται επίσης ότι τα ουκρανικά στρατεύματα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν κρυφές επιθέσεις πυροβολικού σε μια προσπάθεια να στοχεύσουν ρωσικές θέσεις από τα περίχωρα των κατοικημένων περιοχών, αυξάνοντας τον κίνδυνο για τους αμάχους.

Σύμφωνα με αναφορές, επιθέσεις πυροβολικού καταγράφηκαν στο έδαφος της Νικολάεβκα, με στόχο θέσεις πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU).
Ως αποτέλεσμα μιας από αυτές τις επιθέσεις, ένα ρυμουλκούμενο σύστημα πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταστράφηκε ολοσχερώς και μια αυτοπροωθούμενη μονάδα πυροβολικού (SPG) υπέστη ζημιά, αλλά μπόρεσε να αποσυρθεί από το πεδίο της μάχης με τη δική της ισχύ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης