Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί σχεδιάζουν νέα επίθεση στην Γέφυρα της Κριμαίας – Εντός του α’ εξαμήνου του 2024

Οι Ουκρανοί σχεδιάζουν νέα επίθεση στην Γέφυρα της Κριμαίας – Εντός του α’ εξαμήνου του 2024
Πιθανότατα η επίθεση θα γίνει με την χρήση drones
Μια ακόμα επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας σχεδιάζουν οι Ουκρανοί όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα The Guardian.
Βάσει του δημοσιεύματος, το οποίο επικαλείται υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών της Ουκρανίας, η ουκρανική Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών (GUR) σχεδιάζει να επιτεθεί ξανά στη Γέφυρα της Κριμαίας, κάτι που εκτιμάται πως θα επιχειρήσει εντός του πρώτου εξαμήνου του 2024.
«Θα το κάνουμε το πρώτο εξάμηνο του 2024» υποστηρίζει Ουκρανός αξιωματούχος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Guardian, το οποίο υποστηρίζει πως η επίθεση αυτή θα μπορούσε να γίνει με drones.
Ο ανώνυμος αξιωματούχος επισημαίνει ότι ο επικεφαλής του GUR, Kirill Budanov έχει «τα περισσότερα από τα μέσα για να επιτύχει αυτόν τον στόχο».
Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το εάν η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών είναι σε θέση να πραγματοποιήσει επιχείρηση καταστροφής της καλά προστατευμένης γέφυρας της Κριμαίας.
Υπενθυμίζεται πως οι Ουκρανοί επιτέθηκαν στη Γέφυρα της Κριμαίας τόσο τον Οκτώβριο του 2022 όσο και τον Ιούλιο του 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης