Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hillary Clinton (ΗΠΑ): Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο ηλικιωμένους - Έναν συμπονετικό κι έναν που κατηγορείται για 91 κακουργήματα

Hillary Clinton (ΗΠΑ): Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο ηλικιωμένους - Έναν συμπονετικό κι έναν που κατηγορείται για 91 κακουργήματα
Η πρώην ΥΠΕΞ διεμήνυσε στους ψηφοφόρους που νιώθουν εγκλωβισμένοι στο δίλημμα μεταξύ του προέδρου Biden και του πρώην προέδρου Trump να «το ξεπεράσουν»
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών της διοίκησης Obama Hillary Clinton διεμήνυσε στους ψηφοφόρους που νιώθουν εγκλωβισμένοι στο δίλημμα μεταξύ του προέδρου Biden και του πρώην προέδρου Trump να «το ξεπεράσουν» και να αποδεχτούν την πραγματικότητα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.
«Ξεπεράστε το», απάντησε σχετικά η Clinotn, όταν ο κωμικός Jimmy Fallon ρώτησε τι θα έλεγε στους  «αναστατωμένους» ψηφοφόρους για την επιλογή που θα αντιμετωπίσουν στις προεδρικές εκλογές του 2024, κατά τη διάρκεια της βραδινής εκπομπής του στο NBC τη Δευτέρα 1/4.
«Αυτές είναι οι δύο επιλογές», ξεκαθάρισε η Clinton.
Η Clinton συνέχισε με μια σύγκριση μεταξύ των υποψηφίων, παραδεχόμενη ωστόσο ότι και οι δύο είναι μεγάλοι σε ηλικία.
«Κάποιος είναι ηλικιωμένος και αποτελεσματικός και συμπονετικός, έχει καρδιά και ενδιαφέρεται πραγματικά για τους ανθρώπους», τόνισε η άλλοτε υποψήφια για το χρίσμα των Δμοκρατικών, περιγράφοντας τον Joe Biden.
Η άλλη επιλογή, είπε, «είναι ένας ηλικιωμένος και έχει κατηγορηθεί για 91 κακουργήματα», φαινομενικά αναφερόμενη στα νομικά δεινά που έχει και συνεχίζει να αντιμετωπίζει ο Trump.
Η Clinton, πρώην πολιτικός αντίπαλος του Trump στις προεδρικές εκλογές του 2016, έχει ασκήσει επανειλημμένως κριτική στο παρελθόν στον πρώην πρόεδρο για τις νομικές του υποθέσεις, λέγοντας ότι ήταν «το μόνο άτομο που μπορούσε να πει ότι ήταν καλύτερα πριν από τέσσερα χρόνια», σε μια ανάρτησή του τον περασμένο μήνα στο Χ., πρώην Twitter.
«Πολλαπλές κατηγορίες και μισό δισεκατομμύριο δολάρια αναστολές αργότερα, σχεδόν το μόνο άτομο που μπορεί να πει ότι ήταν καλύτερα πριν από τέσσερα χρόνια είναι ο Donald Trump», επεσήμανε σε εμφανώς σκωπτικό τόνο η πρώην ένοικος του State Department.
Σημειωτέον ότι ο Trump προηγείται επί του παρόντος κατά 0,8%, έναντι του νυν προέδρου, σύμφωνα με τους μέσους όρους δημοσκοπήσεων από το The Hill/Decision Desk HQ, δηλαδή με 45,3% έναντι του 44,5% που συγκεντρώνει ο Biden.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης