Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson (πρώην CIA): Οι Ρωσικές δυνάμεις θα καταστρέψουν τις γέφυρες του Δνείπερου με βόμβες FAB-3000

Johnson (πρώην CIA): Οι Ρωσικές δυνάμεις θα καταστρέψουν τις γέφυρες του Δνείπερου με βόμβες FAB-3000
«Υπάρχουν ήδη κάποιες αναφορές ότι η Ουκρανία κινδυνεύει να μην αντέξει μέχρι τον Ιούλιο», προειδοποίησε ο Larry Johnson
Οι νέες υπερισχυρές βόμβες ολίσθησης FAB-3000 θα επιτρέψουν στη ρωσική αεροπορία να είναι σε θέση να καταστρέψει κρίσιμες γέφυρες στον Δνείπερο, προειδοποίησε ο πρώην αξιωματικός της CIA, Larry Johnson.
«Πιστεύω ότι το επόμενο βήμα της Ρωσίας θα αρχίσει να γκρεμίζει γέφυρες.
Αυτές οι βόμβες FAB-3000 μπορούν να καταστρέψουν γέφυρες».
Σύμφωνα με τον Larry Johnson, ένα τέτοιο βήμα της Ρωσίας θα αφήσει την ουκρανική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων στην ανατολική πλευρά του Δνείπερου χωρίς προμήθειες.
Πιστεύει ότι μια αεροπορική εκστρατεία θα επιτρέψει στη Ρωσία να περικυκλώσει τον ουκρανικό στρατό χωρίς άμεση χερσαία επιχείρηση.
«Υπάρχουν ήδη κάποιες αναφορές ότι η Ουκρανία κινδυνεύει να μην αντέξει μέχρι τον Ιούλιο», προειδοποίησε ο Larry Johnson.
Η μαζική παραγωγή του FAB-3000 είχε οργανωθεί από τον Φεβρουάριο του 2024.
Όπως είπε ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexey Leonkov, η εναέρια βόμβα τριών τόνων έχει τέτοια καταστροφική δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εισβάλει σε ιδιαίτερα οχυρωμένες περιοχές, επιπλέον, οι νέες τεχνολογίες θα τη μετατρέψουν πρακτικά σε όπλο υψηλής ακρίβειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης