Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το «τέρας» των αιθέρων: Ρωσικά Su-34 έπληξαν το διοικητήριο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων με FAB-500

Το «τέρας» των αιθέρων: Ρωσικά Su-34 έπληξαν το διοικητήριο των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων με FAB-500
Το στρατιωτικό τμήμα διευκρινίζει ότι για την επίθεση χρησιμοποιήθηκαν μη καθοδηγούμενες εναέριες βόμβες FAB-500 εξοπλισμένες με μονάδα καθολικού σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPC), η οποία επέτρεψε την εκτέλεση εργασιών με υψηλή ακρίβεια και ελαχιστοποίηση των κινδύνων για τα πληρώματα
Στη νότια κατεύθυνση του Donetsk, ρωσικά μαχητικά-βομβαρδιστικά Su-34 πραγματοποίησαν ακριβή πλήγμα στο διοικητήριο και τις δυνάμεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Το στρατιωτικό τμήμα διευκρινίζει ότι για την επίθεση χρησιμοποιήθηκαν μη καθοδηγούμενες εναέριες βόμβες FAB-500 εξοπλισμένες με μονάδα καθολικού σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPC), η οποία επέτρεψε την εκτέλεση εργασιών με υψηλή ακρίβεια και ελαχιστοποίηση των κινδύνων για τα πληρώματα.
Τα στοιχεία πληροφοριών, που επιβεβαίωσαν την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής και την καταστροφή των καθορισμένων στόχων, επέτρεψαν στα πληρώματα Su-34 να επιστρέψουν με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της πατρίδας τους.
Τα πλήγματα εναντίον θέσεων διοίκησης και προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη νότια κατεύθυνση του Ντόνετσκ καταδεικνύουν τη συνέχιση των ενεργών ενεργειών των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων στο πλαίσιο ειδικής επιχείρησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης