Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναπάντεχο και σοκαριστικό: Γέφυρα στην Zaporozhia χτυπήθηκε σφοδρά από ρωσική αεροπορική επιδρομή

Αναπάντεχο και σοκαριστικό: Γέφυρα στην Zaporozhia χτυπήθηκε σφοδρά από ρωσική αεροπορική επιδρομή
Η καταστροφή της γέφυρας αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής που στοχεύει στη διακοπή των αλυσίδων εφοδιασμού και στον περιορισμό της κινητικότητας των ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή

Αεροπορική επίθεση σε γέφυρα στο Gulyaypole, στην περιοχή Zaporozhye, που πραγματοποιήθηκε από δυνάμεις της 11ης Πολεμικής Αεροπορίας και Στρατού Αεράμυνας και χειριστές μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων της ομάδας Vostok, οδήγησε στην καταστροφή της.
Η γέφυρα έπαιξε βασικό ρόλο στην επιμελητεία των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καθώς μέσω αυτής, πραγματοποιήθηκαν προμήθειες πυρομαχικών και εναλλαγή στρατευμάτων στον καθορισμένο τομέα του Μετώπου Zaporozhye.
Η καταστροφή της γέφυρας αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής που στοχεύει στη διακοπή των αλυσίδων εφοδιασμού και στον περιορισμό της κινητικότητας των ουκρανικών στρατευμάτων στην περιοχή.

Κρίνοντας από το βίντεο, η γέφυρα δεν θα μπορεί να αποκατασταθεί στο εγγύς μέλλον, γεγονός που θα περιπλέξει σοβαρά τη μεταφορά των αποθεμάτων του ουκρανικού στρατού.
Οι συνέπειες της καταστροφής της γέφυρας έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις δυνατότητες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην τρέχουσα σύγκρουση, περιπλέκοντας τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και τον εφοδιασμό προς αυτή την κατεύθυνση του μετώπου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης