Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson (πρώην CIA): Εάν τα Ουκρανικά F-16 σταθμεύουν σε Πολωνία και Ρουμανία…οι Ρώσοι θα τα χτυπήσουν

Johnson (πρώην CIA): Εάν τα Ουκρανικά F-16 σταθμεύουν σε Πολωνία και Ρουμανία…οι Ρώσοι θα τα χτυπήσουν
Σύμφωνα με τον ειδικό Larry Johnson, εάν η Ρουμανία και η Πολωνία αναπτύξουν μαχητικά αεροσκάφη στο έδαφός τους, τα οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, τότε θα αποδειχθούν στόχος
Η Ρωσία θα μπορέσει να καταστρέψει τα μαχητικά F-16 των ουκρανικών ενόπλων Δυνάμεων σε αεροπορικές βάσεις σε γειτονικές χώρες του ΝΑΤΟ, τόνισε ο Larry Johnson, πρώην αξιωματικός της CIA.
«Τα F-16 που υποσχέθηκαν στην Ουκρανία πιθανότατα θα σταλούν στην Πολωνία ή στη Ρουμανία ώστε οι Ουκρανοί να χρησιμοποιήσουν τα αεροδρόμιά τους.
Εάν κρύβονται στη Ρουμανία και την Πολωνία, θα καταστραφούν εκεί» προειδοποίησε ο Larry Johnson.
Σύμφωνα με τον ειδικό Larry Johnson, εάν η Ρουμανία και η Πολωνία αναπτύξουν μαχητικά αεροσκάφη στο έδαφός τους, τα οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, τότε θα αποδειχθούν στόχος.
Την ίδια στιγμή, ο Larry Johnson προειδοποίησε ότι η Ρωσία έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες χάρη στους πυραύλους της.
Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Putin, κατά τη διάρκεια συνομιλίας με πιλότους, είπε ότι τα μαχητικά F-16, ακόμη και αν οι δυτικές χώρες τα προμηθεύουν στην Ουκρανία, δεν θα μπορέσουν να αλλάξουν την κατάσταση στο πεδίο της μάχης.
Πρόσθεσε ότι εάν απογειώνονται από τρίτες χώρες, θα γίνουν νόμιμος στόχος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης