Διεθνή

Η Fidelity μείωσε την επενδυτική της θέση στο X του Elon Musk κατά 5,7% τον Φεβρουάριο

Η Fidelity μείωσε την επενδυτική της θέση στο X του Elon Musk κατά 5,7% τον Φεβρουάριο
Η Fidelity, η οποία απέκτησε μερίδιο στην X βοηθώντας τον Musk να ολοκληρώσει την αγορά του ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Οκτώβριο του 2022
Το Blue Chip Growth Fund της Fidelity μείωσε την αξία της θέσης του στην X κατά 5,7% τον Φεβρουάριο, γεγονός που σημαίνει ότι η πρώην Twitter Inc. έχει υποχωρήσει κατά 73% από τότε που ο Elon Musk αγόρασε την εταιρεία κοινωνικών μέσων.
Η Fidelity, η οποία απέκτησε μερίδιο στην X βοηθώντας τον Musk να ολοκληρώσει την εξαγορά του ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Οκτώβριο του 2022, αποτίμησε τη θέση στα 5,28 εκατομμύρια δολάρια στις 29 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με έκθεση που αναρτήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 και καταγράφει τις συμμετοχές του ταμείου.
Ένα μήνα νωρίτερα, η αξία ήταν 5,6 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρει το Bloomberg.
Η συνολική αξία της συμμετοχής του Blue Chip Growth Fund στη X έχει μειωθεί κατά 73% από την αγορά του Musk, γεγονός που υποδηλώνει παρόμοια πτώση της αξίας της εταιρείας, επειδή το fund δεν έχει γνωστοποιήσει καμία αλλαγή στη θέση του στη X.
Η X προσπαθεί να επαναφέρει τους διαφημιστές μετά το χάος που ακολούθησε την εξαγορά από τον Musk.
Πέρυσι, οι διαφημιστικές πωλήσεις εκτιμήθηκαν σε περίπου 2,5 δισ. δολάρια, υπολειπόμενες του στόχου της εταιρείας για 3 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης