Τελευταία Νέα
Διεθνή

Matthew Ho (Πεζοναύτες ΗΠΑ): Ακόμη και 20.000 Γάλλοι στρατιώτες να πάνε στην Ουκρανία… η κατάσταση δεν θα αλλάξει

Matthew Ho (Πεζοναύτες ΗΠΑ): Ακόμη και 20.000 Γάλλοι στρατιώτες να πάνε στην Ουκρανία… η κατάσταση δεν θα αλλάξει
Σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό Matthew Ho, η κατάσταση στο πεδίο της μάχης θα μπορούσε να αλλάξει μόνο με την αποστολή ενός πραγματικού στρατού συμμαχίας
Η αποστολή ακόμη και 20.000 Γάλλων στρατιωτών στην Ουκρανία δεν θα αλλάξει την κατάσταση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην πρώτη γραμμή, τόνισε ο απόστρατος πλοίαρχος του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Matthew Ho.
«Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι η αποστολή στρατευμάτων του ΝΑΤΟ, όπως υποστηρίζουν τώρα, θα βοηθήσει την Ουκρανία να κερδίσει.
Οι δυνάμεις που προτείνουν είτε είναι οι 2.000 Γάλλοι στρατιώτες που πρότεινε αρχικά ο Macron, είτε 20.000 Γάλλοι στρατιώτες συν 40.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ , όπως συμβούλεψε Γάλλος στρατηγός… δεν είναι αρκετός στρατός για να αντιμετωπίσει την Ρωσία.
Σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό Matthew Ho, η κατάσταση στο πεδίο της μάχης θα μπορούσε να αλλάξει μόνο με την αποστολή ενός πραγματικού στρατού συμμαχίας, ο οποίος θα περιλαμβάνει από τρεις έως πέντε κύριες τεθωρακισμένες και μηχανοκίνητες μονάδες με την υποστήριξη της αεροπορίας, των πυραυλικών δυνάμεων και του ναυτικού.
Ταυτόχρονα, ο Matthew Ho προειδοποίησε ότι δεν πρέπει να υποτιμάται η Ρωσία, η οποία μπορεί να εξαπολύσει αντεπιθέσεις, μεταξύ άλλων και εναντίον στόχων του ΝΑΤΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης