Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο στο πάγκρεας: Δυσοίωνη πρόγνωση για δύο χρόνια ζωής - Έτοιμη η Επιχείρηση Menai Bridge

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο στο πάγκρεας: Δυσοίωνη πρόγνωση για δύο χρόνια ζωής - Έτοιμη η Επιχείρηση Menai Bridge
Ο καρκίνος του είναι χειρότερος από ό,τι τον παρουσιάζουν... τον τρώει ζωντανό, δηλώνει πηγή
Μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας φέρεται να δίνει ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, είναι πολύ πιο σοβαρά από όσο θέλει το παλάτι του Μπάκιγχαμ να παρουσιάζει, με τα βρετανικά μέσα να μιλούν για δύο χρόνια ζωής και τα σχέδια για τον θάνατο, την κηδεία του και ό,τι πρέπει να ακολουθήσει το μοιραίο είναι ήδη έτοιμα, μοιάζουν με εκείνα της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και φέρουν την ονομασία «Επιχείρηση Menai Bridge»!
«Είναι αρκετά συνηθισμένο μεταξύ των Βρετανών βασιλικών, αλλά στην περίπτωση του Καρόλου η σκοπιμότητα είναι απαραίτητη,...
Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος από ό,τι αφήνει να εννοηθεί το Παλάτι.
Δεν είναι σε θέση να διευθύνει την οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας.
Ο καρκίνος του είναι χειρότερος από ό,τι τον παρουσιάζουν... τον τρώει ζωντανό.
Είναι πολύ αδύναμος.
Η κατάσταση είναι απελπιστική... ο βασιλιάς έχει μόλις δύο χρόνια ζωής», ανέφερε πηγή στο In Touch.
Μετά τον βασιλιά Κάρολο, διάδοχος είναι ο πρίγκιπας William, ο οποίος ωστόσο δεν φαίνεται να έχει κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη του πατέρα του για τον θρόνο.
«Ο Κάρολος γνωρίζει τις πιέσεις του να είσαι μονάρχης και απλά δεν είναι σίγουρος ότι ο Ουίλιαμ είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του», αποκάλυψε τρίτο πρόσωπο στο βρετανικό περιοδικό.

«Επιχείρηση Menai Bridge»

Όπως αναφέρει ο Independent η Επιχείρηση Menai Bridge θα μοιάζει αρκετά με εκείνη της βασίλισσας Ελισάβετ, που είχε την ονομασία Επιχείρηση «London Bridge».
Μόλις ξεκινήσει η Menai Bridge, ο επόμενος στη σειρά για τον θρόνο, ο πρίγκιπας William, θα είναι ο διάδοχος μαζί με την Kate Middleton.
Ο νέος βασιλιάς θα απευθυνθεί στον λαό της Βρετανίας, όπως έκανε ο Κάρολος στις 9 Σεπτεμβρίου μια ημέρα μετά τον θάνατο της μητέρας του Ελισάβετ, και το κοινό θα μπει σε περίοδο εθνικού πένθους πριν από την κηδεία.
Ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί από τον ιδιωτικό γραμματέα του βασιλιά, όπως και το Γραφείο του Ιδιωτικού Συμβουλίου του βασιλιά.
Στους μόνιμους γραμματείς των τμημάτων θα δοθεί ένα σενάριο για να ενημερώσουν τους υπουργούς της κυβέρνησης, ενώ ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου θα στείλει email στους ανώτερους δημοσίους υπαλλήλους.
Μετά τη λήψη αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι σημαίες σε όλο το Whitehall θα είναι μεσίστιες και θα ξεκινήσουν οι αποχαιρετιστήριες τελετές με αποκορύφωμα την κηδεία του Καρόλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης