Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Απετράπη νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη Σταυρούπολη - Στα χέρια των μυστικών υπηρεσιών οι δράστες

Ρωσία: Απετράπη νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη Σταυρούπολη - Στα χέρια των μυστικών υπηρεσιών οι δράστες
Σχεδίαζαν να διαπράξουν τρομοκρατική ενέργεια μέσω έκρηξης σε ένα από τα πολυσύχναστα μέρη στην επικράτεια της Σταυρούπολης
Η FSB, βραχίονας των ρωσικών μυστικών υπηρεσιων, απέτρεψε μια τρομοκρατική επίθεση σε πολυσύχναστο σημείο της Σταυρούπολης και προέβη στη σύλληψη των υπευθύνων.
Μάλιστα, στην απόπειρα του τρομοκρατικού χτυπήματος είχαν εμπλοκή τρεις πολίτες χώρας της Κεντρικής Ασίας, όπως αναφέρει το Tass επικαλούμενο το Κέντρο Δημοσίων Σχέσεων της FSB.
«Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας εμπόδισε τις τρομοκρατικές δραστηριότητες τριών πολιτών μιας από τις χώρες της Κεντρικής Ασίας που σχεδίαζαν να διαπράξουν τρομοκρατική ενέργεια μέσω έκρηξης σε ένα από τα πολυσύχναστα μέρη στην επικράτεια της Σταυρούπολης», σημείωσε σχετικά η υπηρεσία ασφαλείας.
Κατόπιν ερευνών στις κατοικίες των δραστών, κατασχέθηκαν εξαρτήματα αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, χημικές ουσίες και άλλα εκρητικά στοιχεία.
Το ανακριτικό τμήμα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας για την Επικράτεια της Σταυρούπολης αναμένεται να ασκήσει στους συλληφθέντες δίωξη με κατηγορίες περί τρομοκρατικής ενέργειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης