Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί χτίζουν τη δεύτερη γραμμή άμυνας στην πόλη Orekhov στη Zaporizhia

Οι Ουκρανοί χτίζουν τη δεύτερη γραμμή άμυνας στην πόλη Orekhov στη Zaporizhia
Οι Ουκρανοί έχουν φέρει μεγάλη ποσότητα κατασκευαστικού εξοπλισμού και εργαζομένων που κατασκευάζουν τη δεύτερη αμυντική γραμμή στην περιοχή Orekhov
Σχετικά Άρθρα
O ουκρανικός στρατός άρχισε να χτίζει τη δεύτερη αμυντική γραμμή κοντά στην πόλη Orekhov στο τμήμα εκείνο της περιοχής Zaporizhia που ελέγχεται από το Κίεβο, δήλωσε στο TASS την Παρασκευή (29/3/2024) ο Vladimir Rogov, πρόεδρος του κινήματος «Είμαστε με τη Ρωσία».
«Έχουν φέρει μεγάλη ποσότητα κατασκευαστικού εξοπλισμού και εργαζομένων που κατασκευάζουν τη δεύτερη αμυντική γραμμή στην περιοχή Orekhov.
Οι κατασκευαστικές εργασίες προχωρούν με υψηλό ρυθμό, όπως φαίνεται χάρη στα drones και τις αναγνωρίσεις, και οι κάτοικοι της περιοχής το επιβεβαιώνουν», είπε.
Ο Rogov είπε τον Ιανουάριο ότι ο ουκρανικός στρατός ενδέχεται να υποχωρήσει σε νέες οχυρωμένες θέσεις σε απόσταση 3 χλμ. έως 12 χλμ. από την παρούσα γραμμή εμπλοκής στην κατεύθυνση της Zaporizhia για περαιτέρω άμυνα.
Είπε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα προετοιμάζουν χαρακώματα, οχυρωμένες θέσεις διοίκησης, χώρους προσωρινής ανάπτυξης στρατευμάτων, αποθήκες και εγκαταστάσεις υποδομής στη νέα αμυντική γραμμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης