Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσική θύελλα σήκωσε τους Ουκρανούς στο Sumy - Αιφνιδιασμός εν μία νυκτί σε Akhtyrka και Trostyanets

Ρωσική θύελλα σήκωσε τους Ουκρανούς στο Sumy - Αιφνιδιασμός εν μία νυκτί σε Akhtyrka και Trostyanets
Οι Ρώσοι αιφνιδίασαν τις ουκρανικές δυνάμεις σε κομβικές θέσεις της ευρύτερης περιοχής του Sumy
H οπισοφυλακή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις πόλεις Trostyanets και Akhtyrka. στην ευρύτερη περιοχή του Sumy. χτυπήθηκαν σφόδρα από ρωσικό πλήγμα το βράδυ της Πέμπτης 28/3, σύμφωνα αναφορές που δημοσιεύει το Tass.
Tη σχετική εξέλιξη επιβεβαιώνει στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ο εκπρόσωπος των φιλορωσικών δυνάμεων της περιοχής Sergei Lebedev.
«Περιοχή Sumy: αφίξεις στις πόλεις Akhtyrka και Trostyanets. Το Trostyanets βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του Sumy, πολύ κοντά στα σύνορα με την περιοχή Belgorod προς την κατεύθυνση του Grayvoron. Η Akhtyrka βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση λίγο πιο νότια. Σε αυτές τις πόλεις υπάρχουν βάσεις οπισθοφυλακής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας», θέσεις κομβικές για την τακτική των Ουκρανών, εξήγησε ο Lebedev.
Επιπλέον, ο εκπρόσωπος των φιλορώσων διευκρίνισε ότι τη νύχτα σημειώθηκε χτύπημα σε αποθήκη με πυρομαχικά στην πόλη Trostyanets, η έκρηξη ακούστηκε και έγινε αισθητή στην πόλη Oleshnya, αρκετά χιλιόμετρα μακριά.
Ενώ στην πόλη Akhtyrka οι Ρώσοι αιφνιδίασαν μια μικρή μονάδα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία μόλις είχε καταφθάσει εκεί από την πρώτη γραμμή των μαχών.

www.bankkingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης