Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μακελειό στη Μόσχα: Πάνω από 100 αγνοούμενοι από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall

Μακελειό στη Μόσχα: Πάνω από 100 αγνοούμενοι από την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall
Συγκεκριμένα οι Αρχές στη Ρωσία έκανα γνωστό πως έχουν λάβει 143 αναφορές σχετικά με ανθρώπους που αγνοούνται,
Η Ρωσία παραμένει σε κατάσταση σοκ από το μακελειό στη Μόσχα ενώ αγνοούνται πάνω από 100 άτομα από την τρομοκρατική επίθεση της Παρασκευής (22/03/2024).
Συγκεκριμένα οι Αρχές στη Ρωσία έκανα γνωστό πως έχουν λάβει 143 αναφορές σχετικά με ανθρώπους που αγνοούνται, μετά το μακελειό στη Μόσχα ενώ 84 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, μεταξύ άλλων οι σοροί πέντε παιδιών ηλικίας 9 έως 16 ετών.
Την ίδια ώρα, ένα ρωσικό ενημερωτικό μέσο έγραψε ότι τουλάχιστον 95 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι μετά την επίθεση της περασμένης εβδομάδας κοντά στη Μόσχα.
Ο επίσημος απολογισμός από την επίθεση στο Crocus City Hall ανέρχεται τώρα σε 140 νεκρούς και 182 τραυματίες. Όμως, το μέσο Baza, έγραψε πως επιπλέον 95 άνθρωποι εμφανίζονται σε καταλόγους που έχουν συντάξει οι υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων και βασίζονται στις εκκλήσεις πολιτών για αγνοούμενους συγγενείς τους.
«Αυτοί οι κατάλογοι περιλαμβάνουν ανθρώπους με τους οποίους οι συγγενείς τους δεν έχουν καταφέρει να έλθουν σε επαφή μετά την τρομοκρατική επίθεση, όμως που δεν βρίσκονται στον κατάλογο των νεκρών ή των τραυματιών», γράφει το Baza. «Ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους έχουν πεθάνει, όμως δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης