Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wall Street: Τέλος στο 3ήμερο πτωτικό σερί για τον S&P 500 - Ο Dow στο +1,22%, στο +0,51% ο Nasdaq

Wall Street: Τέλος στο 3ήμερο πτωτικό σερί για τον S&P 500 - Ο Dow στο +1,22%, στο +0,51% ο Nasdaq
Παρά την πρόσφατη υποχώρηση, οι δείκτες βρίσκονται σε καλό δρόμο για να κλείσουν τον μήνα και το τρίμηνο με κέρδη
Ανέκαμψαν οι δείκτες της Wall Street την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, με το τριήμερο πτωτικό σερί του S&P 500 να φτάνει στο τέλος του.
O βιομηχανικός δείκτης Dow Jones ενισχύθηκε 1,22% στις 39.760 μονάδες, ο δείκτης - βαρόμετρο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,86% στις 5.248 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq κέρδισε 0,51% στις 16.399 μονάδες.
Capture_142.JPG
Στο ταμπλό, οι δύο μετοχές με τις καλύτερες επιδόσεις στον S&P 500 περιλαμβάνουν την Cintas, η οποία σημείωσε άνοδο 8,25% χάρη σε κέρδη καλύτερα των αναμενόμενων.
Οι μετοχές της Merck σημείωσαν άνοδο σχεδόν 5% μετά την έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων του Winrevair, της  θεραπείας της εταιρείας για τις πνευμονικές παθήσεις, για χρήση σε ασθενείς με πνευμονική αρτηριακή υπέρταση.

Στα ομόλογα, η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς τίτλου διαμορφώθηκε στο 4,2%.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Goldman Sachs αναμένονται πιέσεις και από την αναδιάταξη χαρτοφυλακίων, ειδικά όσον αφορά τα συνταξιοδοτικά ταμεία, που όπως εκτιμά η αμερικανική τράπεζα θα "ξεφορτωθούν" μετοχές έως και 32 δισ. δολαρίων.
Παράλληλα, η προσοχή των επενδυτών εστιάζει αύριο Πέμπτη στα νέα μακροοικονομικά στοιχεία, που πέρα από την έκθεση για τα εβδομαδιαία επιδόματα ανεργίας θα περιλαμβάνουν και τις μετρήσεις για το ΑΕΠ και την καταναλωτική εμπιστοσύνη.
Σε κάθε περίπτωση, παρά την πρόσφατη υποχώρηση, οι δείκτες εξακολουθούν να βρίσκονται σε καλό δρόμο για να κλείσουν τον μήνα και το τρίμηνο, τα οποία ολοκληρώνονται με το κλείσιμο της Πέμπτης λόγω αργίας την Παρασκευή για την Μ. Παρασκευή του Καθολικού Πάσχα, σημειώνει κέρδη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης