Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία άρχισε να χρησιμοποιεί το drone «Albatross M5» που σκορπά όλεθρο - Χτύπημα ακριβείας, ανεκτίμητος ο ρόλος στο Belgorod

Η Ρωσία άρχισε να χρησιμοποιεί το drone «Albatross M5» που σκορπά όλεθρο - Χτύπημα ακριβείας, ανεκτίμητος ο ρόλος στο Belgorod
Μετά από μια σειρά αναβαθμίσεων που στοχεύουν στην προσαρμογή στις συνθήκες πραγματικών πολεμικών επιχειρήσεων, το UAV απέκτησε την ικανότητα να λειτουργεί σε απόσταση 60 έως 80 χιλιομέτρω
Το ρωσικό drone Albatross M5 έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικό ως ο κύριος... εξολοθρευτής για τις Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις (VKS) και το πυροβολικό στην απόκρουση προσπαθειών Ουκρανών σαμποτέρ να χτυπήσουν την περιοχή του Belgorod.
Η είδηση έγινε γνωστή από εκπρόσωπο της εταιρείας σε συνομιλία με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Μετά από μια σειρά αναβαθμίσεων που στοχεύουν στην προσαρμογή στις συνθήκες πραγματικών πολεμικών επιχειρήσεων, το UAV απέκτησε την ικανότητα να λειτουργεί σε απόσταση 60 έως 80 χιλιομέτρων, γεγονός που του επιτρέπει να στοχεύει τόσο μονάδες αεροπορίας όσο και πυροβολικού με υψηλή ακρίβεια.
Τα επεισόδια στην περιοχή του Belgorod κατέδειξαν τον ανεκτίμητο ρόλο που διαδραματίζει το Albatross M5 στο ρωσικό σύστημα ασφάλειας των συνόρων.
Τα πληρώματα των μη επανδρωμένων αεροσκαφών συνέχισαν να στοχεύουν τα όπλα μάχης στον εχθρό καθ' όλη τη διάρκεια της αντεπίθεσης των ουκρανικών ομάδων δολιοφθοράς, διασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματική άμυνα του εδάφους.
Η ρωσική αμυντική βιομηχανία αναπτύσσει και βελτιώνει ενεργά τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, προσαρμόζοντάς τα στις τρέχουσες ανάγκες των ενόπλων δυνάμεων.
Εκτός από το Albatross M5, έχει ενισχυθεί σημαντικά το drone Lancet, το οποίο χρησιμοποιείται με επιτυχία για την εκτέλεση αποστολών καταστροφής στρατιωτικού εξοπλισμού και προσωπικού του εχθρού, γεγονός που τονίζει την επιθυμία της Ρωσίας να ενσωματώσει λύσεις υψηλής τεχνολογίας στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης