Τελευταία Νέα
Διεθνή

Igor Korotchenko (Ρώσος στρατιωτικός αναλυτής) κατά Forbes: Η κριτική για τις βόμβες FAB - 3000 είναι μέρος προπαγάνδας

Igor Korotchenko (Ρώσος στρατιωτικός αναλυτής) κατά Forbes: Η κριτική για τις βόμβες FAB - 3000 είναι μέρος προπαγάνδας
Οι FAB-3000 ένα αποτελεσματικό όπλο που βοηθά τον ρωσικό στρατό να καταστρέψει οχυρωμένες εχθρικές θέσεις λέει ο Ρώσος ειδικός
Η κριτική για τις ρωσικές βόμβες FAB-3000 στα δυτικά μέσα ενημέρωσης είναι μέρος του πολέμου πληροφοριών και είναι ουσιαστικά λανθασμένη, δήλωσε ο Igor Korotchenko, γνωστός στρατιωτικός αναλυτής και αρχισυντάκτης του περιοδικού National Defense.
Έτσι σχολίασε άρθρο της αμερικανικής έκδοσης Forbes, στο οποίο το FAB-3000 αποκαλείται «ριψοκίνδυνη υπέρβαση», λόγω των «μέτριων αεροδυναμικών χαρακτηριστικών» θέτει σε κίνδυνο τα αεροσκάφη τους.
"Αυτό το άρθρο είναι μια άλλη εκδήλωση του πολέμου πληροφοριών...
Στις συνθήκες της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας, η ανάλυση των προϊόντων του ρωσικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος στον δυτικό Τύπο είναι προκατειλημμένη.
Μια αξιολόγηση των αεροπορικών βομβών μας από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τη βιομηχανία πυρομαχικών φαίνεται, τουλάχιστον, παράξενο, αντιεπαγγελματικό και προκατειλημμένο».
Ο Igor Korotchenko χαρακτήρισε το FAB-3000 ένα αποτελεσματικό όπλο που βοηθά τον ρωσικό στρατό να καταστρέψει οχυρωμένες εχθρικές θέσεις και έτσι να δημιουργήσει συνθήκες για προώθηση σε ολόκληρη τη γραμμή επαφής.
Η μαζική παραγωγή των βομβών FAB-3000 ξεκίνησε τον Φεβρουάριο 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης