Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ακριβές… Βίβλους πουλάει ο Donald Trump - «Είναι το αγαπημένο μου βιβλίο», δηλώνει

Ακριβές… Βίβλους πουλάει ο Donald Trump - «Είναι το αγαπημένο μου βιβλίο», δηλώνει
«Η θρησκεία και ο Χριστιανισμός είναι τα μεγαλύτερα πράγματα που λείπουν από αυτή τη χώρα και πιστεύω πραγματικά ότι πρέπει να τα φέρουμε πίσω», υποστηρίζει ο Trump
Σε νέα… επιχειρηματικά μονοπάτια φαίνεται ότι μπαίνει ο Donald Trump, καθώς άρχισε να προωθεί μια σειρά από ακριβές Βίβλους σε συνεργασία με τον σταρ της country μουσικής Lee Greenwood, του οποίου το τραγούδι «God Bless the U.S.A» είναι πανταχού παρούσα στις πολιτικές συγκεντρώσεις του πρώην προέδρου.
«Όλοι οι Αμερικανοί χρειάζονται μια Βίβλο στο σπίτι τους, και εγώ έχω πολλές», είπε ο Trump σε ένα βίντεο στο Truth Social ανακοινώνοντας την επιχειρηματική συμφωνία.
«Είναι το αγαπημένο μου βιβλίο. Είναι το αγαπημένο βιβλίο πολλών ανθρώπων», πρόσθεσε.
«Η θρησκεία και ο Χριστιανισμός είναι τα μεγαλύτερα πράγματα που λείπουν από αυτή τη χώρα και πιστεύω πραγματικά ότι πρέπει να τα φέρουμε πίσω», είπε.
«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουμε.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χώρα μας κατακλύζεται - χάσαμε τη θρησκεία στη χώρα μας».
Το πανταχού παρόν χριστιανικό ιερό κείμενο είναι το βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο και οι εκκλησίες συχνά το διανέμουν δωρεάν.
Η Βίβλος είναι επίσης δωρεάν για ανάγνωση σε ένα ευρύ φάσμα ιστοτόπων και εφαρμογών, για να μην αναφέρουμε δωμάτια ξενοδοχείων και άλλα μέρη.
Το "God Bless the U.S.A. Bible" κοστίζει 59,99 δολάρια, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και άλλες χρεώσεις.
Για αυτά τα χρήματα, οι αγοραστές λαμβάνουν μια σειρά από πρόσθετες παροχές που δεν περιλαμβάνονται συνήθως στις τρέχουσες Βίβλους.
Η Βίβλος Trump-Greenwood, μια μετάφραση του King James, περιλαμβάνει ένα αντίγραφο μιας «χειρόγραφης χορωδίας» στην ομώνυμη επιτυχία του Greenwood, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.
Περιλαμβάνει επίσης το Σύνταγμα των ΗΠΑ, τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και τον Όρκο Πίστης, αναφέρει ο ιστότοπος.
Είναι η «μόνη Βίβλος» που επικυρώθηκε είτε από τον Trump είτε από τον Greenwood, διακηρύσσει ο ιστότοπος.
Προσθέτει ότι είναι «η ΜΟΝΗ Βίβλος εμπνευσμένη από τον πιο αναγνωρισμένο πατριωτικό ύμνο της Αμερικής, το God Bless The USA».
Το κείμενο είναι επίσης τυπωμένο με μεγάλη γραμματοσειρά που επισημαίνει τα λόγια του Ιησού με κόκκινο χρώμα, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Οικονομικές αναταράξεις

Η συνεργασία έρχεται σε μια ιδιαίτερα ταραχώδη στιγμή για τα οικονομικά του Trump.
Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία είδε πρόσφατα την καθαρή του περιουσία να εκτινάσσεται κατά δισεκατομμύρια δολάρια, μετά από μια επιτυχημένη συγχώνευση που επέτρεψε στην εταιρεία μέσων ενημέρωσης του να διαπραγματεύεται δημόσια στο Nasdaq.
Αλλά δεν μπορεί να εξαργυρώσει το μερίδιό του σε αυτή την εταιρεία για μήνες.
Εν τω μεταξύ, έχει μόλις λίγες μέρες για να καταθέσει 175 εκατομμύρια δολάρια για εγγύηση έφεσης που θα εμποδίσει την πολιτεία της Νέας Υόρκης να επιβάλει δικαστική απόφαση αστικής απάτης 454 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του.
Ο Trump μάχεται επίσης και άλλες βαριές αστικές αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ομοσπονδιακής ετυμηγορίας που τον διατάσσει να πληρώσει 83,3 εκατομμύρια δολάρια για τη δυσφήμιση της συγγραφέα E. Jean Carroll, αφού κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο ότι τη βίασε πριν από χρόνια.
Η πολιτική επιχείρηση συγκέντρωσης κεφαλαίων του Trump, εν τω μεταξύ, υστερεί πολύ από την εκστρατεία του αντιπάλου του, του εν ενεργεία Δημοκρατικού προέδρου Joe Biden.
Ο Trump είπε τη Δευτέρα ότι «θα μπορούσε» να βάλει δικά του χρήματα στην προσφορά του στον Λευκό Οίκο.
Ο ιστότοπος που πωλεί τις Βίβλους που υποστηρίζονται από τον Trump διευκρινίζει ότι κανένα από τα έσοδα του δεν θα διατεθεί για την εκστρατεία Trump.
"Το GodBlessTheUSABible.com δεν ανήκει, διαχειρίζεται ή ελέγχεται από τον Donald J. Trump, τον οργανισμό Trump, την CIC Ventures LLC ή οποιονδήποτε από τους αντίστοιχους εντολείς ή θυγατρικούς τους", αναφέρει ο ιστότοπος.
Αντίθετα, λέει ότι έχει άδεια από την CIC Ventures για να χρησιμοποιεί το όνομα, την ομοιότητα και την εικόνα του Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης