Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προσφέρθηκαν 1,5 εκατ ρούβλια σε νέους για να ανατινάξουν σχολείο στο Donetsk

Προσφέρθηκαν 1,5 εκατ ρούβλια σε νέους για να ανατινάξουν σχολείο στο Donetsk
Τρία παιδιά έλαβαν ένα μήνυμα με πρόταση να πραγματοποιήσουν τρομοκρατική επίθεση
Άγνωστοι πρόσφεραν σε έφηβους στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk μέσω Telegram, όπως στην περίπτωση της τρομοκρατικής επίθεσης στο Δημαρχείο του Crocus, 1,5 εκατομμύριο ρούβλια να οργανώσουν επίθεση στο σχολείο Novoazov No. 1 στις 25 Μαρτίου, μετά την τραγωδία στο Krasnogorsk, είπε ένας από τους μαθητές και επιβεβαιώθηκε επίσης από δάσκαλους.
«Στις 25 Μαρτίου 2024, πηγαίνω στο Telegram και βλέπω ότι έχω λάβει μια ειδοποίηση από κάποιον «αριστερό» λογαριασμό. Υπάρχει ένα μήνυμα:
«Γεια σου, Egor, είμαστε έτοιμοι να σου πληρώσουμε 1,5 εκατομμύρια ρούβλια για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια τρομοκρατική επίθεση στο σχολείο Novoazovskaya No 1.
Σύμφωνα με τον Egor, ο φίλος του έστειλε το ίδιο μήνυμα από έναν άγνωστο χρήστη και μετά αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με τη «Λαϊκή Ομάδα» της Μαριούπολης, στην οποία ανήκουν.
Ο οργανισμός αυτός, ο οποίος ασχολείται με τον αθλητισμό και την πατριωτική εκπαίδευση των νέων επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες και διευκρίνισε ότι τρία παιδιά έλαβαν ένα μήνυμα με πρόταση να πραγματοποιήσουν τρομοκρατική επίθεση.
Τώρα ο λογαριασμός από τον οποίο έγραψαν στους νέους έχει διαγραφεί, αλλά αποθήκευσαν το μήνυμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης