Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ξέφυγε και πάλι ο Biden - Αποκάλεσε τον Putin χασάπη

ΗΠΑ: Ξέφυγε και πάλι ο Biden - Αποκάλεσε τον Putin χασάπη
«Πρέπει να προστατεύσουμε τους Ουκρανούς από αυτόν τον χασάπη Putin» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden έκανε ξανά μια προσβλητική και προκλητική δήλωση κατά του προέδρου της Ρωσίας Vladimir Putin.
Ειδικότερα, μιλώντας στη Βόρεια Καρολίνα, ο Biden ανέπτυξε το ζήτημα συγκέντρωσης πρόσθετων κεφαλαίων, μέσω αύξησης των φόρων στους δισεκατομμυριούχους των ΗΠΑ.
«Υπάρχουν τόσα πολλά σημαντικά πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε, συμπεριλαμβανομένης της εξασφάλισης προστασίας για την Ουκρανία από αυτόν τον χασάπη τον Putin», υποστήριξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
Επισημαίνεται ότι σε προηγούμενη τοποθέτησή του στην Καλιφόρνια στις 21 Φεβρουαρίου, ο ένοικος του Λευκού Οίκου υποστήριξε ότι η Ουάσιγκτον πρέπει να ανησυχεί συνεχώς για τον κίνδυνο μιας πυρηνικής σύγκρουσης επειδή «υπάρχουν κάθε λογής τρελοί καργ.... όπως αυτός ο τύπος Putin».
Ωστόσο, στις 22 Φεβρουαρίου, ο Putin απάντησε με τον τρόπο του στα λόγια του Biden, λέγοντας ότι είναι «πιο προτιμότερος» για τη Ρωσία ως ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, σε σχέση με τον ανταγωνιστή του Trump.
Ακουλούθος, ο Ρώσος ηγέτης, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου του VGTRK, Pavel Zarubin, χαρακτήρισε αυτές τις επιθέσεις του Ρώσου προέδρου ως «απλώς την επιβεβαίωση της ορθότητάς του».
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov δήλωσε ότι τέτοιες δηλώσεις του Biden προσβάλλουν μόνο τις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες και αποτελούν «τεράστια ντροπή» για αυτές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης