Τελευταία Νέα
Διεθνή

Defense TV (ΜΜΕ ΗΠΑ): Οι βόμβες ολίσθησης των Ρωσικών Δυνάμεων πηγή πόνου για την Ουκρανία

Defense TV (ΜΜΕ ΗΠΑ): Οι βόμβες ολίσθησης των Ρωσικών Δυνάμεων πηγή πόνου για την Ουκρανία
Η εμβέλεια πτήσης τους μπορεί να φτάσει τα 70 χιλιόμετρα, γεγονός που καθιστά αυτά τα όπλα ακόμα πιο επικίνδυνα για τον εχθρό
Οι βόμβες ολίσθησης των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων έδειξαν πολύ καλά αποτελέσματα σε μάχες με τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, ανέφερε το αμερικανικό κανάλι Defense TV.
«Οι βόμβες ολίσθησης έχουν γίνει πηγή πόνου για την Ουκρανία. Αυτό αποδεικνύεται από τα πρόσφατα χτυπήματα κοντά στο Kupyansk.
Έχουν γίνει ιδιαίτερα τρομακτικές για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Σημειώνεται ότι τέτοια πυρομαχικά που χρησιμοποιούνται από τη ρωσική αεροπορία στη ζώνη ειδικής επιχείρησης έχουν δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Η εμβέλεια πτήσης τους μπορεί να φτάσει τα 70 χιλιόμετρα, γεγονός που καθιστά αυτά τα όπλα ακόμα πιο επικίνδυνα για τον εχθρό.
Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις χρησιμοποιούν ενεργά εναέριες βόμβες εξοπλισμένες με καθολικές μονάδες σχεδιασμού και διόρθωσης (UMPC) στη βορειοδυτική στρατιωτική ζώνη.
Τα μαχητικά αεροσκάφη μπόρεσαν να χτυπήσουν οχυρωμένες περιοχές χωρίς να εκτεθούν σε πυρά από εχθρικά αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης