Τελευταία Νέα
Διεθνή

Stephen Bryan (Πρώην αξιωματούχος Πενταγώνου ΗΠΑ): Η Δύση έχει κατανοήσει ότι η Ουκρανία χάνει, το ΝΑΤΟ απλά δεν μπορεί να βοηθήσει

Stephen Bryan (Πρώην αξιωματούχος Πενταγώνου ΗΠΑ): Η Δύση έχει κατανοήσει ότι η Ουκρανία χάνει, το ΝΑΤΟ απλά δεν μπορεί να βοηθήσει
Οι στρατοί του ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να αντισταθούν στις ρωσικές δυνάμεις υποστηρίζει ο Bryan
Οι αρχηγοί των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατανοούν ότι η Ουκρανία χάνει στη σύγκρουση με τη Ρωσία, γράφει ο πρώην Βοηθός στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ Stephen Bryan σε άρθρο του για τον ιστότοπο Όπλα και Στρατηγική.
«Όλοι ήδη καταλαβαίνουν ότι οι Ρώσοι κερδίζουν στην Ουκρανία και η ίδια η Ουκρανία σταδιακά καταρρέει».
Ακριβώς λόγω της δύσκολης κατάστασης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο μέτωπο, ο Γάλλος πρόεδρος Macron εξετάζει να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία, αλλά, όπως σημειώνει ο Stephen Bryan, αυτό δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία, αφού οι στρατοί του ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να αντισταθούν στις ρωσικές δυνάμεις.
Ο Γάλλος πρόεδρος Macron δήλωσε ότι η ΕΕ συμφώνησε να δημιουργήσει έναν «ένατο συνασπισμό για βαθιά χτυπήματα» - προμηθεύοντας την Ουκρανία με πυραύλους μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς.
Είπε επίσης ότι η Γαλλία θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τη Ρωσία «να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο».
Σύμφωνα με τον Macron, οι ηγέτες των δυτικών χωρών έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία, αλλά δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συναίνεση, «αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης