Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν το πιστεύουν - Ολοένα και περισσότερο Ουκρανοί απαισιοδοξούν για νίκη επί της Ρωσίας

Δεν το πιστεύουν - Ολοένα και περισσότερο Ουκρανοί απαισιοδοξούν για νίκη επί της Ρωσίας
H έκρηξη του πατριωτικού αισθήματος μεταξύ των Ουκρανών έχει εξασθενίσει καθώς η σύγκρουση βρίσκεται στον τρίτο χρόνο της
Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στην Ουκρανία είναι απαισιόδοξοι όσον αφορά το ενδεχόμενο η Ουκρανία να νικήσει στρατιωτικά τη Ρωσία αναφέρει το Politico.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απαισιοδοξία για την έκβαση της σύγκρουσης αυξάνεται και ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων αμφιβάλλει ότι η Ουκρανία είναι ικανή να νικήσει τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.
Όπως επισημαίνεται, η έκρηξη του πατριωτικού αισθήματος μεταξύ των Ουκρανών έχει εξασθενίσει καθώς η σύγκρουση βρίσκεται στον τρίτο χρόνο της, και ολοένα και περισσότεροι Ουκρανοί σκοτώνονται ή επιστρέφουν στα σπίτια τους τραυματισμένοι.
Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου ο Ουκρανός πρωθυπουργός Denis Shmygal υποστήριξε ότι το Κίεβο πιστεύει ότι είναι αδύνατο να τερματιστεί η σύγκρουση στρατιωτικά.
Οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι ο ουκρανικός στρατός έχει χάσει περισσότερους από 444.000 στρατιώτες από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης τον Φεβρουάριο του 2022 και ότι χάνουν κατά μέσο όρο πάνω από 800 άνδρες την ημέρα από τις αρχές του 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης