Τελευταία Νέα
Διεθνή

Simonyan (δημοσιογράφος): Η τρομοκρατική επίθεση έγινε με την «ψεύτικη σημαία» του ISIS για να… κρύψουν την Ουκρανία

Simonyan (δημοσιογράφος): Η τρομοκρατική επίθεση έγινε με την «ψεύτικη σημαία» του ISIS  για να… κρύψουν την Ουκρανία
Η δημοσιογράφος μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Russia 1, διατυπωσε ένα σενάριο σχετικά με τους «σχεδιαστές», τους και τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall
Η αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, Margarita Simonyan, χαρακτήρισε την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall  κοντά στη Μόσχα τερατώδη επιχείρηση, την οποία προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν υπό μια «ψεύτικη σημαία», δηλώνοντας μια από τις διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις ως δράστη της.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Russia 1, διατυπωσε ένα σενάριο σχετικά με τους «σχεδιαστές», τους και τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για άμεση γνώση «απλά μια συναγωγή γεγονότων και λογικών συμπερασμάτων από αυτά τα γεγονότα».
«Είναι απολύτως προφανές ότι επινοήθηκε και υλοποιήθηκε μια τερατώδης, σκληρή, αδιανόητη επιχείρηση υπό μια ‘’ψεύτικη σημαία’’...
Ως δράστες... επιλέχθηκαν ειδικά άτομα που θα μπορούσαν να καμουφλαριστούν ως μέλη του ISIS...
Και θα μπορούσε κανείς να το πιστέψει αν οι ίδιοι δεν θα επέτρεπαν μια τέτοια ανόητη ψεύτικη αρχή όταν, το προηγούμενο βράδυ, ήταν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, όλα τα προπαγανδιστικά έντυπα στα οποία αυτές οι υπηρεσίες πληροφοριών όχι μόνο «διέρρευσαν» κάποιες πληροφορίες, αλλά τους διέταξαν τι να γράψουν…
Αν μόνο αυτοί «δεν άρχισαν αμέσως να φωνάζουν ότι είναι ISIS, όταν δεν είχε συλληφθεί ακόμη ένας από τους… καλικάντζαρους, δεν υπήρχαν φωτογραφίες, τίποτα δεν ήταν ξεκάθαρο. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, πώς μοιάζουν, είναι μουσουλμάνοι γενικά;», επισήμανε ο Simonyan.
Σύμφωνα με αυτήν, αυτή η τρομοκρατική οργάνωση επιλέχθηκε ακριβώς επειδή «έχει διαπράξει πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις παντού στον κόσμο» και «δεν συνδέεται με την Ουκρανία, δεν θα σκεφτούν την Ουκρανία».
«Και αυτοί ήξεραν εκ των προτέρων, αποδεικνύεται, ήξεραν και κατάλαβαν εκ των προτέρων ότι θα ήταν παρόμοιοι με το ISIS.
Και είναι απαραίτητο η παγκόσμια κοινή γνώμη να μην κοιτάξει την Ουκρανία.
Τότε θα πρέπει να απαντήσουμε στις τρομερές ερωτήσεις του η κοινή γνώμη...
Ο πληθυσμός στη Δύση... όταν δει - περιμένετε, ένα δευτερόλεπτο, αποδεικνύεται ότι χρηματοδοτούμε αυτούς τους τρομοκράτες;
Είναι ίδιοι με αυτούς που ανατίναξαν τους δίδυμους πύργους; Πολλοί έχουν κάτι να θυμούνται», σημείωσε ο δημοσιογράφος.
Σύμφωνα με αυτήν, στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης υπάρχει μια «κατασκευασμένη πεποίθηση ότι όχι, ο δράστης δεν είναι Ουκρανία», αλλά το ISIS.
«Αυτά τα πολυάριθμα, πολλαπλά συλλυπητήρια αποτελούν μέρος του ίδιου σχεδίου.
Μέρος του να πεισθεί το κοινό - όχι, όχι, κοιτάξτε, όλοι συμπονάμε... είναι επίθεση του ISIS, είναι κάποιοι αποστάτες, τρομοκράτες.
Δεν πρόκειται για το ISIS.
Είναι οι ίδιοι.
Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», κατέληξε ο Simonyan.

www.bankingnews.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης