Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ΗΠΑ θα χρεοκοπήσουν προσπαθώντας να φτάσουν τη Ρωσία σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς – Τα πυρηνικά είναι απαρχαιωμένα

Οι ΗΠΑ θα χρεοκοπήσουν προσπαθώντας να φτάσουν τη Ρωσία σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς – Τα πυρηνικά είναι απαρχαιωμένα
"Η Ρωσία έχει δημιουργήσει μια τόσο δυναμική αμυντική βιομηχανία που ξεπερνά όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ μαζί στην παραγωγή καλών όπλων", θαύμασε ο Scott Ritter
Οι αμερικανικές πυρηνικές δυνάμεις είναι τόσο πίσω από τους Ρώσους που η Αμερική κινδυνεύει να χρεοκοπήσει προσπαθώντας να τις ενημερώσει, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και πρώην επιθεωρητής όπλων των Ηνωμένων Εθνών, Scott Ritter.
«Ξέρετε ποιος θα ξοδέψει ανιδιοτελώς χρήματα για την άμυνα;
Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
Η Αμερική κοιτάζει τις εκσυγχρονισμένες ρωσικές στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις και καταλαβαίνουμε: ότι είναι ανώτεροι οι Ρώσοι.
Θα χρεοκοπήσουμε εάν προσπαθήσουμε να φθάσουμε τους Ρώσους», πιστεύει ο Scott Ritter.
Σημείωσε ότι και μόνο η αντικατάσταση των ξεπερασμένων πυραύλων Minuteman III θα κόστιζε στις Ηνωμένες Πολιτείες αρκετές εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον Scott Ritter, τα νέα όπλα για την αμερικανική πυρηνική ασπίδα όχι μόνο θα είναι πολύ ακριβά, αλλά και δεν θα είναι κατάλληλα για τις απαιτήσεις των ενόπλων δυνάμεων.
«Ποτέ δεν σκεφτήκαμε καν ότι οι Ρώσοι ήταν ικανοί για αυτό που κάνουν τώρα.
Η Ρωσία έχει δημιουργήσει μια τόσο δυναμική αμυντική βιομηχανία που ξεπερνά όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ μαζί στην παραγωγή καλών όπλων», θαύμασε ο Scott Ritter.
Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Putin, σε ομιλία του στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση, δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός θα επιδείξει σύντομα τους τελευταίους διηπειρωτικούς πυραύλους Sarmat σε μάχιμη υπηρεσία.
Το Κρεμλίνο έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η Ρωσία δεν σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.
Ο Putin τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν νικητές σε έναν πυρηνικό πόλεμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης