Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενορχηστρωμένη εκστρατεία από Δύση, ΜΜΕ να πείσουν τον κόσμο ότι οι μακελάρηδες της Μόσχας είναι μουσουλμάνοι

Ενορχηστρωμένη εκστρατεία από Δύση, ΜΜΕ να πείσουν τον κόσμο ότι οι μακελάρηδες της Μόσχας είναι μουσουλμάνοι
Η μεγάλη τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στη Μόσχα συνοδεύτηκε από μία τεράστια εκστρατεία ψεύδους στα μέσα ενημέρωσης
Σχετικά Άρθρα
Μία τεράστια και συνεχώς διευρυνόμενη ψυχολογική επιχείρηση (PSYOP) έχει στηθεί, προκειμένου να πειστεί η παγκόσμια κοινή γνώμη ότι οι τρομοκράτες στη Μόσχα είναι μουσουλμάνοι.
Η μεγάλη τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στη Μόσχα συνοδεύτηκε από μία τεράστια εκστρατεία ψεύδους στα μέσα ενημέρωσης.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν δυνάμεις PSYOP της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ διανέμοντας πολλές ψεύτικες αναφορές με σκοπό να κρύψουν τους ενόχους.
Ο κύριος στόχος της εν εξελίξει επιχείρησης ενημέρωσης είναι να διαβεβαιωθούν οι Ρώσοι πως οι επιτιθέμενοι είναι μουσουλμάνοι.
Για παράδειγμα, οι φωτογραφίες τρομοκρατών από την Ινγκουσετία που φέρεται να αναζητούνται από τις ρωσικές ειδικές υπηρεσίες.
Αποδείχθηκε ότι οι φωτογραφίες έδειχναν τρομοκράτες σκοτωμένους σε πρόσφατες ρωσικές αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στις αρχές Μαρτίου.
Οι κύριοι στόχοι των ψεύτικων μηνυμάτων των δυτικών ΜΜΕ είναι να πείσουν τη διεθνή κοινή γνώμη: ότι οι περίπου 10 δράστες μιλούσαν αραβικά, φέρουν σύμβολα που παραπέμπουν σε τζαμί και όπως ο ISIS είναι υπεύθυνος για την επίθεση.


1-1-1.jpg
Το CNN ναυαρχίδα της προπαγάνδας των ΗΠΑ

Το κύριο όχημα της αμερικανικής προπαγάνδας, το CNN ανέφερε ότι «από τον Νοέμβριο, υπάρχουν «αρκετά συγκεκριμένες» πληροφορίες ότι το ISIS στο Αφγανιστάν ήθελε να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία.
Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών προειδοποίησαν τη Ρωσία για αυτό».
Εν τω μεταξύ, οι Ουκρανοί άρχισαν τον τηλεφωνικό τρόμο.

1-2-768x432.jpg
Χρησιμοποιούν ψεύτικους αριθμούς για να καλέσουν τον αριθμό τηλεφωνικής γραμμής 112 για να σπείρουν τον πανικό.
Μαζικές ψεύτικες κλήσεις υποστηρίζουν υποτιθέμενους πυροβολισμούς και ένοπλες επιθέσεις σε διάφορους δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών κέντρων, σχολείων κ.λπ.
Συμπέρασμα: Η συνεχιζόμενη συντονισμένη επιχείρηση ενημέρωσης δείχνει ότι κάποιος προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τους «μουσουλμάνους».


22-1_1.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης