Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βαρυσήμαντο μήνυμα Putin: Οι τρομοκράτες πήγαιναν στην Ουκρανία - Όσοι βρίσκονται πίσω από την επίθεση θα τιμωρηθούν

Βαρυσήμαντο μήνυμα Putin: Οι τρομοκράτες πήγαιναν στην Ουκρανία - Όσοι βρίσκονται πίσω από την επίθεση θα τιμωρηθούν
Οι οργανωτές της τρομοκρατικής επίθεσης ετοίμαζαν μια επιδεικτική εκτέλεση και μια αιματηρή πράξη εκφοβισμού - Ρωσική Ομοσπονδία θα εντοπίσει και θα τιμωρήσει όλους όσους προετοίμασαν την τρομοκρατική επίθεση
Σχετικά Άρθρα
Όσοι βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα θα τιμωρηθούν, όποια εθνικότητα και να έχουν, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin σε διάγγελμά του προς τον ρωσικό λαό, μετά το μακελειό στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall, δείχνοντας ωστόσο... Κίεβο.
Mετρημένος στα λόγια του ο Ρώσος ηγέτης είπε πως έχουν εντοπιστεί και έχουν συλληφθεί όλοι οι δράστες του μακελειού της Παρασκευής 22 Μαρτίου, οι οποίοι όπως είπε, προσπάθησαν να διαφύγουν στην Ουκρανία.
Δεσμεύτηκε να «τιμωρήσει παραδειγματικά» τους τρομοκράτες, αλλά και όποιον έδωσε την εντολή για την πολύνεκρη, «βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση», όπως την χαρακτήρισε ο 71χρονος ηγέτης, τονίζοντας ότι έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφαλείας.
«Και οι τέσσερις άμεσοι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης, όλοι όσοι πυροβόλησαν και σκότωσαν ανθρώπους, βρέθηκαν και συνελήφθησαν.
Προσπάθησαν να κρυφτούν και κινήθηκαν προς την Ουκρανία, όπου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τους ετοιμάστηκε παράθυρο υποδοχής από την ουκρανική πλευρά για να περάσουν τα κρατικά σύνορα», υποστήριξε.
«Οι οργανωτές της τρομοκρατικής επίθεσης ετοίμαζαν μια επιδεικτική εκτέλεση και μια αιματηρή πράξη εκφοβισμού.
Η Ρωσική Ομοσπονδία θα εντοπίσει και θα τιμωρήσει όλους όσους προετοίμασαν την τρομοκρατική επίθεση.

Μόνον αντίποινα και λήθη περιμένουν τους τρομοκράτες, δεν έχουν μέλλον.

Το κοινό καθήκον των Ρώσων τώρα είναι να είναι μαζί ως ένα, και έτσι θα είναι.
Κανείς δεν μπορεί να κλονίσει την ενότητα των Ρώσων πολιτών.
Η Ρωσία πάντα γινόταν ακόμα πιο δυνατή στις πιο δύσκολες δοκιμασίες, και έτσι θα είναι και τώρα.
Κανείς δεν θα μπορέσει να σπείρει δηλητηριώδεις σπόρους διχόνοιας ή πανικού στη Ρωσία
Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών εργάζονται για τον εντοπισμό συνεργών τρομοκρατών, είπε ο Putin.
Η έρευνα θα κάνει τα πάντα για να διαπιστωθούν όλες οι λεπτομέρειες της τρομοκρατικής επίθεσης», σημείωσε ο Putin.
Ο Ρώσος πρόεδρος ευχαρίστησε τις υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων και τις ειδικές υπηρεσίες για τις προσπάθειές τους, εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και κηρύσσοντας την αυριανή ως ημέρα εθνικού πένθους στη χώρα.  Zakharova: Κέντρο εξάπλωσης της τρομοκρατίας η Ουκρανία με τη βοήθεια της Δύσης

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, δήλωσε ότι η Ουκρανία έχει μετατραπεί σε κέντρο εξάπλωσης της τρομοκρατίας στην Ευρώπη τα τελευταία 10 χρόνια με τη βοήθεια της Δύσης, δήλωσε
«Το κύριο θέμα είναι ότι οι αρχές των ΗΠΑ δεν ξεχνούν πώς οι πληροφορίες και το πολιτικό τους περιβάλλον συνέδεσαν τους τρομοκράτες που σκότωσαν ανθρώπους στο City Hall με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS.
Τώρα ξέρουμε σε ποια χώρα σχεδίαζαν αυτοί οι στυγνοί εγκληματίες να κρυφτούν: στην Ουκρανία.
Είναι η ίδια η χώρα που, με τη βοήθεια των δυτικών φιλελεύθερων καθεστώτων, έχει μετατραπεί σε κέντρο εξάπλωσης της τρομοκρατίας στην Ευρώπη τα τελευταία δέκα χρόνια», σημείωσε η Zakharova στο Telegram.

Simonyan (Rossiya Segodnya): Δεν έχει καμία σχέση το ISIS με την επίθεση - Οι τρομοκράτες είναι Ουκρανοί, αποκάλυψαν τα πάντα

Επίσης, η Margarita Simonyan, αρχισυντάκτρια του Rossiya Segodnya, έγραψε πως η Ουκρανία και η Δύση έχουν καταφύγει σε επιχειρήσεις διασποράς ψευδών ειδήσεων για να πείσουν τους πάντες ότι το ISIS βρισκόταν πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στον συναυλιακό χώρο.
Τόνισε δε, ότι τα ονόματα και τα πρόσωπα των δραστών είναι ήδη γνωστά στις αρχές και ότι οι τρομοκράτες αποκάλυψαν τα πάντα κατά την ανάκριση.
«Αμέσως έγινε φανερό γιατί τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονταν ομόφωνα ότι ήταν το ISIS», είπε.
Η Simonyan εξήγησε ότι οι δράστες επιλέχθηκαν για να πραγματοποιήσουν την επίθεση με τρόπο που θα επέτρεπε στη Δύση να πείσει τη διεθνή κοινότητα ότι το ISIS βρισκόταν πίσω από την επίθεση.
«Βασική παρατήρηση.
Το επίπεδο μιας σειράς συνδέσμων μεταξύ τους, δείχνουν ότι δεν έχει καμία σχέση το ISIS.
Είναι Ουκρανοί».
Πρόσθεσε ότι ο ενθουσιασμός που επέδειξαν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης όταν προσπάθησαν να πείσουν τους πάντες ότι το ISIS ήταν υπεύθυνος ακόμη και πριν γίνουν οι συλλήψεις, «φώναζε από μακριά»
«Αυτό δεν είναι ISIS.
Αυτή είναι μια καλά συντονισμένη ομάδα πολλών άλλων, επίσης ευρέως γνωστών, συντομογραφιών», κατέληξε η Simonyan.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης