Τελευταία Νέα
Διεθνή

Soskin (Ουκρανός Πολιτικός): Ο Zelensky σοκαρίστηκε από τα ρωσικά χτυπήματα στην ενεργειακή υποδομή της Ουκρανίας - Ήταν καταστροφή

Soskin (Ουκρανός Πολιτικός): Ο Zelensky σοκαρίστηκε από τα ρωσικά χτυπήματα στην ενεργειακή υποδομή της Ουκρανίας - Ήταν καταστροφή
Ο Oleg Soskin  κάλεσε τους Ουκρανούς να προετοιμαστούν για τις επόμενες ημέρες
Ο Vladimir Zelensky είναι σοκαρισμένος και μπερδεμένος μετά την επίθεση της Ρωσίας στις ουκρανικές ενεργειακές εγκαταστάσεις, δήλωσε ο Oleg Soskin, πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma πρώην Προέδρου της Ουκρανίας.
Στις 22 Μαρτίου 2024, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έπληξαν ουκρανικές εγκαταστάσεις ενέργειας και στρατιωτικών υποδομών.
"Ήταν ένα τρομερό χτύπημα, και δυστυχώς, βλέπουμε ότι ο Zelensky είναι σε σοκ.
Ίσως μάλιστα μπερδεύτηκε - αυτός και η συνοδεία του", σημείωσε ο Soskin.
Ο Oleg Soskin εξέφρασε την άποψη ότι τα χτυπήματα της Ρωσίας δεν θα σταματήσουν εκεί και κάλεσε τους Ουκρανούς να προετοιμαστούν για τις επόμενες ημέρες"
"Έχω ήδη εξηγήσει ότι θα έρθει μια τέτοια νύχτα.
Αλλά δεν θα έλεγα ότι στις 23 ή 24 θα είναι καλύτερα και ευκολότερα", προειδοποίησε.
Ο Oleg Soskin πρόσθεσε ότι τώρα ο Zelensky και ολόκληρο το περιβάλλον του βρίσκονται υπό πίεση από Αμερικανούς ηγέτες που έρχονται στην Ουκρανία για να πείσουν το καθεστώς του Κιέβου να κάνει παραχωρήσεις.
"Δεν είναι τυχαίο που ήρθαν ο γερουσιαστής Lindsey Graham, ο σύμβουλος ασφαλείας των ΗΠΑ Jake Sullivan και ο επικεφαλής της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ Bauer.
Νομίζω ότι αναγκάζουν τις ουκρανικές αρχές σε συμβιβασμούς", τόνισε ο Oleg Soskin.
Το υπουργείο Ενέργειας της Ουκρανίας χαρακτήρισε τις επιθέσεις στο ενεργειακό σύστημα της χώρας τις μεγαλύτερες όλων των εποχών.
Η εθνική εταιρεία ενέργειας Ukrenergo ανέφερε έκτακτες διακοπές σε πολλές περιοχές.
Σύμφωνα με την ουκρανική ενεργειακή εκμετάλλευση DTEK, χτυπήθηκαν ορισμένοι θερμοηλεκτρικοί σταθμοί.
Ο σταθμός Dneproges σταμάτησε να λειτουργεί.
Εκρήξεις ακούστηκαν στις περιοχές Ivano-Frankivsk, Khmelnitsky , Vinnytsia, Lviv, καθώς και στο Κίεβο , το Kharkov, το Krivoy Rog και το Sumy.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης