Τελευταία Νέα
Διεθνή

Matviychuk (Στρατιωτικός Αναλυτής): Χωρίς καμία αμφιβολία η Ουκρανία πίσω από το μακελειό στη Μόσχα – Είχε τη στήριξη της Δύσης

Matviychuk (Στρατιωτικός Αναλυτής): Χωρίς καμία αμφιβολία η Ουκρανία πίσω από το μακελειό στη Μόσχα – Είχε τη στήριξη της Δύσης
«Νομίζω ότι αυτή η τρομοκρατική επίθεση είχε προετοιμαστεί εκ των προτέρων» δήλωσε ο στρατιωτικός αναλυτής 
Σχετικά Άρθρα
«Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής (22/3/2024) στον συναυλιακό χώρο του Crocus City Hall στη Μόσχα προετοιμάστηκε νωρίτερα και υπάρχει μόνο ένας πιθανός δράστης, δηλώνει ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και απόστρατος συνταγματάρχης του ρωσικού στρατού Anatoliy Matviychuk.
Τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν σε μαζική επίθεση με πυροβολισμούς και χειροβομβίδες στον συναυλιακό χώρο του Crocus City Hall κοντά στη Μόσχα.
«Νομίζω ότι αυτή η τρομοκρατική επίθεση είχε προετοιμαστεί εκ των προτέρων.
Ήταν μια απάντηση σε όλα τα χτυπήματα που πραγματοποιήσαμε στην Ουκρανία τις τελευταίες πέντε ή έξι ημέρες.
Θα ήθελα να πω κάτι ακόμα – ότι το κράτος που για κάποιο λόγο αποκαλούμε σήμερα Ουκρανία είναι ένα τρομοκρατικό κράτος που έχει παραβιάσει πλήρως όλους τους διεθνείς νόμους.
Χρησιμοποιεί παράνομες μεθόδους μάχης», δήλωσε στο Sputnik ο Matviychuk, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι την ευθύνη για το μακελειό την έχει το καθεστώς Zelensky.
Ο Matviychuk πιστεύει ότι οι δυτικοί υποστηρικτές του Κιέβου «τους έδωσαν το πράσινο φως» για το μακελειό της Παρασκευής, επικαλούμενος προειδοποιήσεις της αμερικανικής πρεσβείας τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με την τρομοκρατική απειλή στη Μόσχα και σε άλλες ρωσικές πόλεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης