Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ασταμάτητη η Ρωσία - Βρετανία: Θα συνεχίσει τα πλήγματα εναντίον κρίσιμων θέσεων στην Ουκρανία

Ασταμάτητη η Ρωσία - Βρετανία: Θα συνεχίσει τα πλήγματα εναντίον κρίσιμων θέσεων στην Ουκρανία
Στις 21/03, η Ρωσία πραγματοποίησε το πρώτο αεροπορικό πλήγμα μεγάλου βεληνεκούς (LRA) κατά της Ουκρανίας, εδώ και πάνω από ένα μήνα
Η Ρωσία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσει τα πλήγματα εναντίον κρίσιμων θέσεων στην Ουκρανία, δήλωσε το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το υπουργείο σημείωσε ότι στις 21 Μαρτίου, η Ρωσία πραγματοποίησε το πρώτο αεροπορικό πλήγμα μεγάλου βεληνεκούς (LRA) κατά της Ουκρανίας, εδώ και πάνω από ένα μήνα.
Τόνισε ότι είναι "ρεαλιστική πιθανότητα" η προσωρινή παύση των επιθέσεων LRA να οφείλεται "σε ζητήματα διαχείρισης του στόλου των αεροσκαφών και σχεδιασμού".
Οι κυρώσεις έχουν "πιθανώς περιορίσει την ικανότητα της Ρωσίας να έχει πρόσβαση σε βασικά εξαρτήματα τόσο για τα αεροσκάφη όσο και για τους πυραύλους" και οι επιτυχίες της Ουκρανίας στην αεράμυνα έχουν επίσης πιθανώς "περιπλέξει τον ρωσικό σχεδιασμό".
Με το βλέμμα στο τι μπορεί να έρθει όμως, το υπουργείο δήλωσε ότι η Ρωσία "είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεχίσει τα πλήγματα εναντίον κρίσιμων θέσεων" και θα προσπαθήσει να διατηρήσει την πίεση στην ουκρανική κυβέρνηση και τον πληθυσμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης