Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το απίθανο… γίνεται πιθανό - Orban (Ουγγαρία): Δυτικά στρατεύματα σε 2 με 3 μήνες στην Ουκρανία

Το απίθανο… γίνεται πιθανό - Orban (Ουγγαρία): Δυτικά στρατεύματα σε 2 με 3 μήνες στην Ουκρανία
Θυμάμαι τότε που έλεγαν οι Γερμανοί ότι δεν πρόκειται να στείλουν θανάσιμα όπλα στην Ουκρανία είπε ο Ούγγρος πρωθυπουργός
Αυτό που μερικούς μήνες πριν φαινόταν απίθανο στην Ουκρανία, στη συνέχεια γίνεται πιθανό υποστήριξε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Victor Orban, ο οποίος δεν απέκλεισε μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες να αναπτυχθούν δυτικά στρατεύματα στο ουκρανικό έδαφος.
«Το πιο ανησυχητικό είναι ότι αυτό που πριν από δύο ή τρεις μήνες ήταν αδύνατο να φανταστεί κανείς ότι θα γίνει, δύο ή τρεις μήνες αργότερα γίνεται ένα καθημερινό γεγονός.
Θυμάμαι όταν οι Γερμανοί είπαν ότι δεν ήταν έτοιμοι να στείλουν θανατηφόρα όπλα στην Ουκρανία και ότι θα έστελναν καλύτερο εξοπλισμό, κράνη κοκ….
Και τώρα συζητούν στη Γερμανία ότι πρέπει να μεταφέρει στην Ουκρανία τέτοια πυραυλικά συστήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χτυπήσουν μέχρι τη Μόσχα ή, τουλάχιστον, βαθιά μέσα στη Ρωσία» ανέφερε μιλώντας στο ουγγρικό ραδιόφωνο Kossuth ο Ούγγρος πρωθυπουργός.
«Αυτό που είναι παράλογο και αδύνατο να πιστέψει κανείς σήμερα, θα γίνει πραγματικότητα σε δύο ή τρεις μήνες» είπε ο Orban.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης