Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η κυβέρνηση Biden μισεί τον Elon Musk – Σε εκδήλωση για την ηλεκτροκίνηση έλειπε... η Tesla

Η κυβέρνηση Biden μισεί τον Elon Musk – Σε εκδήλωση για την ηλεκτροκίνηση έλειπε... η Tesla
...καθώς ο Elon Musk δεν «μάσησε» ποτέ τα λόγια του και δεν συντάχθηκε με τα πολιτικά παιχνίδια του Biden
Σχετικά Άρθρα
Η κυβέρνηση του Joe Biden στις ΗΠΑ δημοσίευσε την Τετάρτη 21/3 τα «τελικά εθνικά πρότυπα ρύπανσης» για τα επιβατικά αυτοκίνητα, τα ελαφρά φορτηγά και τα μεσαία οχήματα για την περίοδο 2027-2032.
Αυτά είναι μερικά από τα αυστηρότερα πρότυπα ρύπανσης που έχουν υπάρξει ποτέ για αυτοκίνητα, καθώς η ψύχωση για την κλιματική αλλαγή προστάζει το «πρασίνισμα» της οικονομίας για να αποτραπεί μια καταστροφή. Αυτό είναι βέβαια μία άλλη κουβέντα.
Αντί να αναφερθεί το σχέδιο του Λευκού Οίκου για «καθαρά οχήματα», αξίζει να επισημανθεί κάτι άλλο: για μία ακόμη φορά φάνηκε πόσο πολύ η κυβέρνηση Biden μισεί τον ιδρυτή της Tesla και άλλων καινοτόμων εταιρειών, Elon Musk.
Φυσικό είναι βέβαια, καθώς ο Elon Musk δεν «μάσησε» ποτέ τα λόγια του και δεν συντάχθηκε με τα πολιτικά παιχνίδια του Biden.
Τί έγινε λοιπόν στη σχετική εκδήλωση της Τετάρτης 21/3;
Σύμφωνα με χρήστη του X που βρέθηκε στην εκδήλωση, στη σκηνή υπάρχαν ηλεκτροκίνητα οχήματα των GM, Chrysler και Ford. Αλλά όχι Tesla!
Ενδεικτικά, το 2023 η Ford πούλησε 72.608 ηλεκτρικά οχήματα, η GM πούλησε 75.883 και Chrysler... 0.
Η Tesla πούλησε 1.808.581 ηλεκτρικά οχήματα.
Ο Elon Musk σχολίασε το tweet, λέγοντας πόσο «γελοίο» είναι όλο αυτό.
Εν τω μεταξύ, τα οχήματα Tesla κατατάσσονται στην κορυφή του «American-Made Index», ξεπερνώντας τις παλαιές αυτοκινητοβιομηχανίες.
Μάλλον η Ουάσινγκτον ήθελε να υπενθυμίσει ποιες αυτοκινητοβιομηχανίες διέσωσε με λεφτά φορολογούμενων στην κρίση του 2008...
GJJqFWZWUAATpiM_1.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης