Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκρηκτική εξέλιξη: Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή των φονικών βομβών FAB-3000 στη Ρωσία - 3 τόνοι θα εξαφανίζουν τα πάντα...

Εκρηκτική εξέλιξη: Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή των φονικών βομβών FAB-3000 στη Ρωσία - 3 τόνοι θα εξαφανίζουν τα πάντα...
Από πέρυσι οι όγκοι παραγωγής σύγχρονων όπλων πυροβολικού και αεροπορίας έχουν πενταπλασιαστεί
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την έναρξη της μαζικής παραγωγής εναέριων βομβών τριών τόνων υψηλής έκρηξης FAB-3000, σηματοδοτώντας ένα νέο στάδιο στην ανάπτυξη του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος της χώρας.
Οι πληροφορίες έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια επιθεώρησης της κρατικής αμυντικής εντολής σε επιχειρήσεις στην περιοχή του Νίζνι Νόβγκοροντ, η οποία διενεργήθηκε από τον ρώσο υπουργό Άμυνας Shoigu.
Κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε μία από τις επιχειρήσεις του αμυντικού τομέα, ο υπουργός ενημερώθηκε για την σημαντική αύξηση της παραγωγής βομβών αεροσκαφών: η παραγωγή FAB-500 έχει αυξηθεί αρκετές φορές... περνώντας στην FAB-1500 - διπλασιάστηκε και από τον Φεβρουάριο του φέτος, ξεκίνησε η μαζική παραγωγή του FAB-3000.
Αναφέρεται επίσης ότι διευρύνεται το φάσμα των κατασκευασμένων πυρομαχικών πυροβολικού.
Οι ειδικοί δεν το αποκλείουν καθώς η αυξημένη παραγωγή μπορεί να συνδέεται με την ετοιμότητα εγκατάστασης UMPC σε εναέριες βόμβες, γεγονός που θα αυξήσει το βεληνεκές ρίψεών τους.
Σημειώνεται ότι από πέρυσι οι όγκοι παραγωγής σύγχρονων όπλων πυροβολικού και αεροπορίας έχουν πενταπλασιαστεί.
Τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν χάρη στην ανακατασκευή και τον τεχνικό επανεξοπλισμό των εγκαταστάσεων παραγωγής, καθώς και στον εκσυγχρονισμό των γραμμών παραγωγής με χρήση σύγχρονου εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.
Τον περασμένο χρόνο, το εργοστάσιο έχει ανακατασκευάσει και εκσυγχρονίσει περισσότερα από 45 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα χώρου παραγωγής.
Η επιχείρηση μεταπήδησε σε 24ωρη λειτουργία τριών βάρδιων, γεγονός που κατέστησε δυνατή τη σημαντική αύξηση της παραγωγής.
Επιπλέον, ο αριθμός του προσωπικού της επιχείρησης έχει αυξηθεί κατά περισσότερα από 1.100 άτομα από το 2022.
Η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, η αύξηση των τιμολογίων, των μισθών και η αλλαγή του συστήματος μπόνους οδήγησαν σε μέση αύξηση των μισθών στο εργοστάσιο κατά 20%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης