Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αγγελία για νέο σύμβουλο επικοινωνίας έβαλε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ… με ετήσιο μισθό 37 χιλ. δολάρια

Αγγελία για νέο σύμβουλο επικοινωνίας έβαλε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ… με ετήσιο μισθό 37 χιλ. δολάρια
Τα ανάκτορα προσλαμβάνουν έναν νέο βοηθό επικοινωνίας εν μέσω αυξημένου ενδιαφέροντος για το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας
Τη δύσκολη, επικοινωνιακά θέση, στην οποία βρίσκονται τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δείχνει για ακόμη μία φορά μια νέα αγγελία που ουδείς μπορεί να προσδιορίσει το πότε αναρτήθηκε.
Τα ανάκτορα προσλαμβάνουν έναν νέο βοηθό επικοινωνίας εν μέσω αυξημένου ενδιαφέροντος για το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας.
Εκτός από την ανταπόκριση σε ερωτήματα μέσων ενημέρωσης, το νέο προσωπικό θα επιφορτιστεί με τη δημιουργία περιεχομένου όπως άρθρα και ενημερώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την αγγελία.
Οι αιτήσεις πρόκειται να κλείσουν στις 7 Απριλίου.
Ο βοηθός θα έχει ετήσιο μισθό περίπου 32.700 δολάρια και θα του ζητηθεί να εργάζεται 37,5 ώρες την εβδομάδα.
«Είτε εργάζεστε για μια κρατική επίσκεψη, σε τελετουργική εκδήλωση ή σε βασιλικό αρραβώνα, θα βεβαιωθείτε ότι οι επικοινωνίες μας προκαλούν συνεχώς ενδιαφέρον και προσεγγίζουν ένα εύρος κοινού», ανέφερε η ανακοίνωση πρόσληψης.

Οι επικοινωνιακές δυσκολίες των ανακτόρων

Το προσωπικό που εργάζεται στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σημαίνει ότι οι ευθύνες τους θα περιλαμβάνουν πιθανότατα την εργασία στη στρατηγική των μέσων ενημέρωσης του Βασιλιά Καρόλου Γ'.
Τον Ιανουάριο, το παλάτι αποκάλυψε ότι ο Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο μετά από θεραπεία για διόγκωση του προστάτη.
Η βασιλική οικογένεια αντιμετώπισε ορισμένα σημαντικά ζητήματα δημοσίων σχέσεων τον περασμένο μήνα.
Οι εικασίες ήταν έντονες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας από τότε που το παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι πήγε για «προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά» τον Ιανουάριο.
Δεν έχει εμφανιστεί όμως δημόσια από τον Δεκέμβριο.
Η παρατεταμένη απουσία της Κέιτ από τα φώτα της δημοσιότητας έχει πλέον γίνει τροφή της θεωρίας συνωμοσίας και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν μαγειρέψει αβάσιμες φήμες για την υγεία της και την κατάσταση του γάμου της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.
Ορισμένοι έχουν δημιουργήσει ακόμη και όρους όπως "Katespiracy" και "KateGate" για όλες τις άγριες, ανεπιβεβαίωτες θεωρίες που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης