Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ayatollah Khamenei (Ιράν): H καταπίεση από το Ισραήλ μαίνεται εδώ και 10 χρόνια - Πρέπει να τη σταματήσουμε

Ayatollah Khamenei (Ιράν): H καταπίεση από το Ισραήλ μαίνεται εδώ και 10 χρόνια - Πρέπει να τη σταματήσουμε
«Όποιος μπει σε αυτή τη μεγάλη τζιχάντ, την ανθρωπιστική τζιχάντ, την ισλαμική τζιχάντ, τη συνειδητή τζιχάντ, τον υποστηρίζουμε και τον βοηθάμε» τονίζει ο Khamenei
Ο θρησκευτικο-πολιτικός ηγέτης του Ιράν Ayatollah Ali Khamenei υποστήριξε, με διάγγελμά του, ότι η Μέση Ανατολή βρίσκεται σε διαρκή αναταραχή αποκλειστικά λόγω του Ισραήλ.
«Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη καταπίεση που μάινεται εδώ και 10 χρόνια και αυτή η καταπίεση πρέπει να σταματήσει», τόνισε σχετικά στην ομιλία του, που μεταδόθηκε ζωντανά από την ιρανική τηλεόραση.
«Όποιος μπει σε αυτή τη μεγάλη τζιχάντ, την ανθρωπιστική τζιχάντ, την ισλαμική τζιχάντ, τη συνειδητή τζιχάντ, τον υποστηρίζουμε και τον βοηθάμε και με τη χάρη του Θεού θα πετύχουμε τον στόχο μας», πρόσθεσε προσκαλώντας στον «άξονα της αντίστασης» το σύνολο των μουσουλμανικών δυνάμεων.
Ο Khamenei υπογράμμισε ότι η κατανόηση των περιφερειακών ζητημάτων από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι λανθασμένη.
«Οπουδήποτε σε αυτή την περιοχή –στην Υεμένη, τη Συρία, τον Λίβανο– γίνεται οποιαδήποτε ενέργεια από τις μαχόμενες και γενναίες δυνάμεις της αντίστασης, οι Αμερικανοί την αποδίδουν στο Ιράν. Αυτή η ψευδής αναλογία σίγουρα θα γονατίσει την Αμερική», κατέληξε με νόημα, αποστέλλοντας έτσι κι ένα μήνυμα στην πλευρά της Ουάσινγκτον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης