Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νεκροί Πολωνοί ειδικοί στο αεροδρόμιο του Starokonstantinov μετά από επιθέσεις ρώσων με Geranium

Νεκροί Πολωνοί ειδικοί στο αεροδρόμιο του Starokonstantinov μετά από επιθέσεις ρώσων με Geranium
Η επίθεση ήρθε μετά από χτύπημα ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών τύπου Geranium σε στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Starokonstantinov, στο Περιοχή Χμελνίτσκι
Ο στρατιωτικός ανταποκριτής Rozhin, στο κανάλι του Telegram, αποκάλυψε τον θάνατο Πολωνών μηχανικών και ειδικών που έφτασαν στην Ουκρανία.
Η επίθεση ήρθε μετά από χτύπημα ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών τύπου Geranium σε στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Starokonstantinov, στο Περιοχή Χμελνίτσκι.
Σύμφωνα με τη δήλωση του Rozhin, Πολωνοί εμπειρογνώμονες έφτασαν επί τόπου για να λύσουν πρόβλημα εκτόξευσης πυραύλων σε μαχητικά αεροσκάφη Su-24M.
Μετά την επίθεση, επτά θάνατοι καταγράφηκαν μεταξύ των ειδικών που έφτασαν και άλλα οκτώ άτομα νοσηλεύτηκαν με τραύματα από σκάγια.
Το περιστατικό προκάλεσε αίσθηση, καθώς αναδεικνύει τη διεύρυνση της σύγκρουσης και την αύξηση του αριθμού των ξένων συμμετεχόντων που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα σε εχθροπραξίες στο έδαφος της Ουκρανίας.
Τα χτυπήματα σε στρατιωτικούς στόχους όπου είναι παρόντες ξένοι ειδικοί υποδηλώνουν μια σκόπιμη στρατηγική των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων να καταστρέφουν το στρατιωτικό δυναμικό του εχθρού.
Την ίδια στιγμή, η δήλωση του Rozhin δεν έλαβε καμία επίσημη ή τεκμηριωμένη επιβεβαίωση, συμπεριλαμβανομένου του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης