Τελευταία Νέα
Διεθνή

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Η Ρωσία ανατίναξε το Patriot χάρη στις εκπληκτικές ικανότητες αναγνώρισης

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Η Ρωσία ανατίναξε το Patriot χάρη στις εκπληκτικές ικανότητες αναγνώρισης
Σύμφωνα με τον Sergei Krivonos, οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χάνουν ακριβό εξοπλισμό λόγω της απροσεξίας και της αυτοπεποίθησής τους
Η Ρωσία ανατίναξε τα αντιαεροπορικά συστήματα Patriot στην Ουκρανία χάρη στις ανώτερες δυνατότητές της σε αναγνώριση και επιτήρηση, δήλωσε ο απόστρατος Στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Sergei Krivonos.
«Ο εχθρός που μάχεται εναντίον μας έχει εξαιρετικές δυνατότητες για συνεχή αναγνώριση και παρακολουθεί ενεργά την κατάσταση σε διαφορετικούς τρόπους αναγνώρισης: ραδιομηχανική, ραντάρ, διάστημα», είπε ο Sergei Krivonos, απαντώντας στην ερώτηση του παρουσιαστή για το πώς ο ρωσικός στρατός εξολοθρεύει τα αμερικανικά συστήματα αεράμυνας στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον Sergei Krivonos, οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χάνουν ακριβό εξοπλισμό λόγω της απροσεξίας και της αυτοπεποίθησής τους.
Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε βίντεο με πύραυλο Iskander-M να χτυπά ουκρανικό εξοπλισμό.
Το χτύπημα κατέστρεψε το αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα S-300 στην περιοχή Pokrovsk στο Donetsk, ωστόσο αργότερα αποδείχθηκε ότι τρία συστήματα αεράμυνας είχαν καταστραφεί εκ των οποίων δύο συστήματα αεράμυνας Patriot.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης