Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wallace (πρώην Υπουργός Άμυνας Βρετανίας): Ο βρετανικός στρατός πρέπει να πάει στην Ουκρανία και να λάβει μέρος στις μάχες

Wallace (πρώην Υπουργός Άμυνας Βρετανίας): Ο βρετανικός στρατός πρέπει να πάει στην Ουκρανία και να λάβει μέρος στις μάχες
Ο Ben Wallace ζήτησε να οριστεί το 3% του ΑΕΠ ως το ελάχιστο επίπεδο για τις αμυντικές δαπάνες, προειδοποιώντας ότι τα βρετανικά στρατεύματα μπορεί να χρειαστεί να πολεμήσουν στην Ουκρανία
Βρετανικά στρατεύματα ενδέχεται να λάβουν μέρος στις μάχες στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας του Βασιλείου Ben Wallace στην Daily Mail.
«Ο Ben Wallace ζήτησε να οριστεί το 3% του ΑΕΠ ως το ελάχιστο επίπεδο για τις αμυντικές δαπάνες, προειδοποιώντας ότι τα βρετανικά στρατεύματα μπορεί να χρειαστεί να πολεμήσουν στην Ουκρανία».
Ο πρώην υπουργός είπε ότι η Βρετανία ανυπομονεί να βελτιωθεί η οικονομία πριν οι ένοπλες δυνάμεις λάβουν τη χρηματοδότηση που χρειάζονται.
Όπως ανέφερε προηγουμένως ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας, η χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ η Γαλλία προετοιμάζει ήδη ένα απόσπασμα που θα σταλεί στην Ουκρανία, στο πρώτο στάδιο θα ανέλθει σε περίπου 2.000 στρατιώτες.
Η Ρωσία προειδοποίησε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μια άμεση στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ της Μόσχας και του ΝΑΤΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης