Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφοδρή αντίδραση Ρωσίας στα παιχνίδια των ΗΠΑ - Καμία λεκτική ακροβασία δεν μπορεί να μειώσει τον θρίαμβο του Putin

Σφοδρή αντίδραση Ρωσίας στα παιχνίδια των ΗΠΑ - Καμία λεκτική ακροβασία δεν μπορεί να μειώσει τον θρίαμβο του Putin
Οι λεκτικές ακροβασίες των ΗΠΑ δεν μπορούν να κλονίσουν την υποστήριξη του ρωσικού λαού στον Putin, τονίζει το Κρεμλίνο
Οι λεκτικές ακροβασίες των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα μπορέσουν να μειώσουν τη νίκη του Vladimir Putin στις ρωσικές προεδρικές εκλογές και να κλονίσουν την πίστη των πολιτών της χώρας σε αυτόν, δήλωσε προ ολίγου στο TASS ο γραμματέας Τύπου του αρχηγού της Ρωσίας Dmitry Peskov.
Με αυτό τον αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου τη δήλωση του Λευκού Οίκου ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εργαστούν με βάση την αντικειμενική πραγματικότητα ότι ο Putin είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας».
«Καμία πράξη λεκτικής ακροβασίας δεν μπορεί να μειώσει τη νίκη του Putin στις εκλογές και το πιο σημαντικό, να κλονίσει την πίστη του κόσμου σε αυτόν», απάντησε σχετικά ο Peskov στην ερώτηση για το κατά πόσο το Κρεμλίνο θεωρεί αυτή την προσέγγιση των ΗΠΑ επαρκή για την πιθανή οικοδόμηση επαφών και πιο ισορροπημένη από την αντίστοιχη πιο σκληρή προσέγγιση που διάλεξε ένας αριθμός ευρωπαϊκών κρατών.
Σημειώνεται ότι οι ρωσικές προεδρικές εκλογές διεξήχθησαν από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου.
Για πρώτη φορά, διεξήχθησαν σε διάστημα τριών ημερών και με τη χρήση απομακρυσμένης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, η οποία ήταν διαθέσιμη σε περίπου το ένα τρίτο των περιφερειών της χώρας. Σύμφωνα με την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, μετά την δημοσίευση του 100% των αποτελεσμάτων, ο Vladimir Putin κερδίζει με 87,28% των ψήφων.
Ο υποψήφιος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας Nikolai Kharitonov αποσπά 4,31%, ο Vladislav Davankov από το New People 3,85%, ενώ ο Leonid Slutsky, επικεφαλής του LDPR, 3,2%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης