Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ από τα επεισόδια στο Τράμπζονσπορ-Φενέρ – Μαχαίρια, σφυριά και παίκτες σε ρόλο αθλητών πολεμικών τεχνών

Σοκ από τα επεισόδια στο Τράμπζονσπορ-Φενέρ – Μαχαίρια, σφυριά και παίκτες σε ρόλο αθλητών πολεμικών τεχνών
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες δείχνουν ότι οι εισβολείς είχαν εξοπλιστεί με πολεμοφόδια, με μερικούς να κουβαλάνε μαχαίρια, κοντάρια και σφυριά εντός αγωνιστικού χώρου
Το απόλυτο χάος επικράτησε στο φινάλε της αναμέτρησης Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε για το τουρκικό πρωτάθλημα, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να εισβάλουν στο γήπεδο για να χτυπήσουν τους ποδοσφαιριστές της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League.
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες δείχνουν ότι οι εισβολείς είχαν εξοπλιστεί με πολεμοφόδια, με μερικούς να κουβαλάνε μαχαίρια, κοντάρια και σφυριά εντός αγωνιστικού χώρου.
Μία διαφορετική πτυχή τους έδειξαν ορισμένοι παίκτες της Φενέρμπαχτσε, καθώς αντέδρασαν στην εισβολή, καθώς προσπάθησαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και πλακώθηκαν με τους οπαδούς που κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις εναντίον τους.
Ο Μίτσι Μπατσουαγί επιχείρησε μια εναέρια στριφογυριστή κλωτσιά σε οπαδό, θυμίζοντας τον… Μπρους Λι, ενώ ο Οσαγί Σάμουελ «ξάπλωσε» με μία δυνατή μπουνιά έναν φίλο της Τράμπζονσπορ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης