Τελευταία Νέα
Διεθνή

Manuel Bompard (Γάλλος Πολιτικός): Ο Macron έκανε τη χάρη στον Putin θέλοντας να στείλει Γάλλους στρατιώτες στην Ουκρανία

Manuel Bompard (Γάλλος Πολιτικός): Ο Macron έκανε τη χάρη στον Putin θέλοντας να στείλει Γάλλους στρατιώτες στην Ουκρανία
«Δεν τίθεται θέμα αποστολής στρατευμάτων στο έδαφος της Ουκρανίας» τόνισε ο Γάλλος πολιτικός
Οι δηλώσεις του προέδρου Macron για το θέμα της αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία είναι αντιπαραγωγικές, είναι χαρτί υπέρ της Ρωσίας, δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Europe 1 ο Manuel Bompard, επικεφαλής της παράταξης «Unbowed France» στο κοινοβούλιο της Γαλλίας.
Σύμφωνα με τον πολιτικό, οι δηλώσεις του Macron είχαν στόχο να δημιουργήσουν «στρατηγική ασάφεια» στο θέμα της Ουκρανίας και να αποπροσανατολίσουν τη Ρωσία.
«Το αποτέλεσμα που προέκυψε ήταν ακριβώς το αντίθετο, αφού σχεδόν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ είπαν: «Δεν τίθεται θέμα αποστολής στρατευμάτων στο έδαφος της Ουκρανίας», τόνισε ο Bompard.
Ως αποτέλεσμα, ο Macron, αντί να δημιουργήσει «στρατηγική ασάφεια», στην πραγματικότητα απέτυχε και σε αυτό.
«Και αν υπάρχει κάποιος που έχει κάνει τεράστια υπηρεσία στον Putin, αυτός είναι ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, αφού έδειξε τη διάσπαση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη διάσπαση του ΝΑΤΟ σε αυτό το θέμα», τόνισε ο Γάλλος πολιτικός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης