Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μπαράζ καταρρίψεων: Η Ρωσία κατέρριψε 12 ουκρανικούς πυραύλους στην περιοχή Belgorod και 35 drones

Μπαράζ καταρρίψεων: Η Ρωσία κατέρριψε 12 ουκρανικούς πυραύλους στην περιοχή Belgorod και 35 drones
Η Ουκρανία κατέρριψε 14 ρωσικά drones
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν την Κυριακή 17/3 12 πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από την Ουκρανία προς τη ρωσική περιοχή Belgorod, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Ο ρωσικός στρατός ανέφερε πως «συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αναχαίτισαν και κατέστρεψαν 35 drones» στις περιφέρειες της Μόσχας, Belgorod, Kaluga, Aryol, Rostov, Yaraslav, Kursk και Krasnodar, την τρίτη και τελευταία ημέρα των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία.
Νωρίτερα, οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ουκρανική επίθεση με drones προκάλεσε πυρκαγιά σε διυλιστήριο στη νότια Ρωσία, στην περιφέρεια Krasnodar, κάνοντας λόγο για έναν νεκρό, κατ’ αυτές πιθανόν λόγω καρδιακής ανακοπής.
Την ίδια ώρα, κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο διυλιστήριο πετρελαίου Sizran στη ρωσική επαρχία Σαμάρα, που δέχθηκε χθες επίθεση με ουκρανικό drone, όπως δήλωσαν την Κυριακή οι τοπικές αρχές σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας ανακοίνωσαν πως κατέστρεψαν 14 τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Από την πλευρά του, ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε πως καταστράφηκαν όχι λιγότερα από 14 τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) που εξαπέλυσε η Ρωσία εναντίον της Οδησσού, όπου προκλήθηκαν ζημιές σε αγροτοβιομηχανικές εγκαταστάσεις και άλλα κτίρια.
Πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν «κατασβέστηκαν αμέσως», διαβεβαίωσε η λεγόμενη νότια διοίκηση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, διαβεβαιώνοντας πως δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ούτε θάνατοι.
Δεκατρία drones καταστράφηκαν στον εναέριο χώρο της περιφέρειας της Οδησσού και άλλο ένα καθώς προσέγγιζε στην περιφέρεια Mikolaev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης